2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ن عزیزم چ ربطی داره منو شوهرم برادر نداشتیم دوست دارم بچه اولم پسر باشه

چرا درک نمیکنن که اینم یه علاقس مثل بقیه علاقه ها

پیامبر فرمودند: اولاد خود را زیاد کنید ،من فردای قیامت به کثرت شما بر سایر امت ها افتخار میکنم.

پسر بدنیا نیاری تاج و تخت شوهرت بی وارث میمونه؟

برو بابا.....خب آدم دوست داره ۲ تا جنس هم داشته باشه....بدم میاد تا کسی پسر میخاد حمله میکنن تاج وتخت....خب چه ایرادی داره هم دختر داشته باشی هم پسر....استارتر گرمیجات بخور اسم علی یا محمد نذر کن ایشالله جنس مدنظرت میشه

چرا درک نمیکنن که اینم یه علاقس مثل بقیه علاقه ها

ن طبیعیه برا بعضیا چون یه تعصب بیجا راه افتاد ولی من واقعا آرزوداشتم یه برادر داشته باشم چون نداشتم دلم میخواد پسر بشه

شما راهکار دیگ ای ندارید؟

واژن یا اسیدیه که برا دختر زایی خوبه یا قلیایی که برا پسر زایی خوبه

اها من نمیدونستم عزیزم

ممنونم ازت ❤️

چو خدا بود پناهت،به دلت غصه نیاید'🌱.درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم❌️🙏🏻#یه_مینیمالیست با شلوار گل گلی🤣🎀✨️

ن طبیعیه برا بعضیا چون یه تعصب بیجا راه افتاد ولی من واقعا آرزوداشتم یه برادر داشته باشم چون نداشتم ...

نزدیکی زمان تخمک گذاری باشه به حالت سجده باشید و قبل از همسر به ارگاسم برسید تا رحم قلیایی بشه.بعد از نزدیکی به پهلوی راست بخوابید..

زمان پریودی تون چای کوههی دم کنید بخورید.

پیامبر فرمودند: اولاد خود را زیاد کنید ،من فردای قیامت به کثرت شما بر سایر امت ها افتخار میکنم.

اه خدایا چرا یه سریا متوجه نمیشن تنها راه تضمین جنسیت ای وی افه

با این روشای چرت و پرت دختر شد چیکار میخوای بکنی؟

اگر رفرنس معتبری برای صحبت هاتون ندارید یا به دنبال تخلیه ی کمبود هاتون با توهین و بحث تو سایت هستید ، ریپلای نکنید.متعصب و شخصیت پرست و جنگ طلب ، همیشه یک احمق باقی میمونه ، چه چپ باشه چه راست.

خیلی مهمه که زن به ارگاسم برسه چون من اصلا نمیتونم!

نمیدونم ولی دیدم ادمایی که به ارگاسم نمیرسن و پسر دارند.