2777
2789
عنوان

خانوما

20 بازدید | 1 پست

خانوما من دارم رانندگی یاد میگیرم.  دست فرمونم خوبه بد نیست ولی شوهرم هیچی بهم یاد نمیده اصلااااااا من قبلا  عصرا هم ماشین روندم که. یکم شهرمون شلوغ تر  ‌کلا شهرمون شهر کوچیکه بعد همسرم  یه ماه مدام من شبا ۱۱شب یه مسیر تکراری میگه برو‌ تو‌خلوتی کامل  منم یه مسیر تکراری بدون چالش هر شب میرم باز میاییم  ماشینم باید بزارم خودش بره پارک کنه چون یه سوراخی پارک میکنه نه کسی میتونه در بیاره نه ببره داخل خلاصع هیچیم یادم نمیده امشب  گفت اونور خیابون پارک کن   دیر گفت دیگه من این سمت دیگش پارک کردم بعد گفت دنده عقب برو بعد بذو اون سمت پارک کن گفتم دور بزنم راحت ترم. عصبانی شد  و من دور زدم حالا میخوام پارک کنم دارم میبینم هنوز خیلی فاصله دارم با دیوار میگه بسته بستع نمیخواد  بعد از هولش بس با نفرت نگام میکرد چند بار ماشین خاموش کردم چون از ترس پام از رو ترمز برنمیداشتم. کلا اعتماد به نفسم داغون کرده یادم نمیده هودش مربیم نمیزاره بگیرم با کس دیگم نمیزاره برم بردار شوعرم میگه بابا. این هیچی یادت نمیده وپن چند سال تحربه داشت میخواست ماشین از شوعر من یاد بگیره طفلی چند سال راننده نشد از ماشین وحشت داشت بس همسرم میترسوندش ببخشید دلم خیلی پر بود 

خداهست  خیلیم هست بسیار نزدیک نزدیکتر از رگ گردن 

دلم میخواد یاد بگیرم ولی اصلا بهم هیچی یاد نمیده هر جا میخوام تمیز پارک کنم میگه نمیخواد.  یا دنده عقب برمکلی دادو بیداد میکنه و  اینا حالا موندم چطوریاد بگیرم

خداهست  خیلیم هست بسیار نزدیک نزدیکتر از رگ گردن