2777
2789
عنوان

کیا سوار هواپیما شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 681 بازدید | 61 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه ترس داری نرو . خیلی وحشتناکه. حتی اگه زمانشم کم باشه حالت بد میشه

چطوریه؟ من در اون حد نمیترسم اما میشه برام توضیح بدی

در حدی نیستم که وحشت داشته باشم 

نمیدونم کجایی تو اصن :)❤️‍🩹

واقن؟

اره بابا من توی پرواز ی ساعته از اول تااخرش فقط گریه کردم حس میکردم قلبم داره مچاله میشه. اخرین باری ک سوار شدم ۱۶ساعت بود بقران ی جاهایی حس میکردم دارم بیهوش میشم. خیلی بد بود خیلی

همسرم فوبیا پرواز داره به منم منتقل شدهچیز عجیبی نیست که سوار نشدم بعضیا زمینی رو ترجیح میدنمنم زیاد ...

اره هستن کسایی ک زمینی رو ترجیح میدن من بچه هام از نوزادی سوارهواپیما کردم اگر بچه بدقلقی کنه کوفتت میشه😅

چطوریه؟ من در اون حد نمیترسم اما میشه برام توضیح بدیدر حدی نیستم که وحشت داشته باشم

ببین من ترس از ارتفاع دارم. حالت وحشتناک برای من وقتی شروع میشه ک با سرعت زیاد میره بالا. حس میکنم قلبم مچاله میشه تند تند میزنه. تنفسم بهم میریزه . امکان داره تو ابرا تکونم بخوره ک دیگه حس میکنم داره سقوط میکنه. البته من گفتم ک ترس دارم

منم از پل هوایی می‌ترسیدم . ولی هنوز چرخ و فلک اینا میترسم . هواپیما سوار شدم از پنجره بیرون نگاه نک ...

موقع بلیط گرفتن صندلی رو هم میتونم انتخاب کنم؟

ببین من ترس از ارتفاع دارم. حالت وحشتناک برای من وقتی شروع میشه ک با سرعت زیاد میره بالا. حس میکنم ق ...

من فوبیای ارتفاع دارم هواپیما سوار نشدم ببینم چطوریه 

مامانم ولی خیلی بیشتر از من میترسه 

میترسم چیزیش شه

با خانواده خودم میریم و همسرم نیست

من فوبیای ارتفاع دارم هواپیما سوار نشدم ببینم چطوریه مامانم ولی خیلی بیشتر از من میترسه میترسم چیزیش ...

برای من هواپیما بکی از بزرگترین ترسای عمرمه. بازم خودت میدونی عزیزم شاید رفتی و خوشایند بود. 

اره هستن کسایی ک زمینی رو ترجیح میدن من بچه هام از نوزادی سوارهواپیما کردم اگر بچه بدقلقی کنه کوفتت ...

من بچه ندارم اما خیلی میترسم واقعا😂

اونجا اگه تکونی چیزی بخوره مسافرا جیغ میزنن؟ 

اگه بزنن بیشتر میترسم

موقع بلیط گرفتن صندلی رو هم میتونم انتخاب کنم؟

نمی‌دونم . من تور بود تلفنی خودشون برام بعد که پول را زدم اوکی کرده بودن .روز سفر رفتم فرودگاه و بلیط کاغذی را ازشون گرفتم . ولی همونجا دم باجه اینایی که بیماری خاص داشتن باید میگفتن تا صندلی شون را جای خاص بذارن .