2777
2789

بچه ها من تازه عروسم 

قرص پیشگیری از بارداری میخورم هر شب 

ولی سر ساعت خاص نمیخورم 

(دو سه ساعت دیرتر از روز قبل) 

باردار نشم یه وقت؟!!!!  

هیچی از پیشگیری نمیدونم

اکانت دست دو رفیق ممنون میشم برا ارامشم صلوات بفرستی دوستان نینی سایتی  سرحرفم با اوناییه که کافیه یه تاپیک بزنی میان میگن خوشبحالت سطح دغدغتو ، یاچه فکرایی میکنی. گلم اینجا نینی سایته بدبخت خونه که نیست بزار راحت باشیم لدفا...اعتراف میکنم کاربری دیگری دارم😁

خانوما کسی نبود

اکانت دست دو رفیق ممنون میشم برا ارامشم صلوات بفرستی دوستان نینی سایتی  سرحرفم با اوناییه که کافیه یه تاپیک بزنی میان میگن خوشبحالت سطح دغدغتو ، یاچه فکرایی میکنی. گلم اینجا نینی سایته بدبخت خونه که نیست بزار راحت باشیم لدفا...اعتراف میکنم کاربری دیگری دارم😁

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اصلانخور خوردن این قرص کلییی به بدنت ضربه میزنه که غیرقابل جبرانه

آدمابازبانشون هم میتونن دلی روبشکنن هم میتونم دلی روبه دست بیارن هم میتونن قوت قلب باشن هم میتونن ته دلتوخالی کنن هم میتونن تکیه گاهت باشن هم میتونن پشتتوخراب کنن💔انتخاب باخودته دوست داری کدوم باشی؟!

ن نمیشی ،ولی سرساعت بخور

دوتا الان بخورم؟؟؟ نمیخوام اصلا باردار بشم

دوتا الان بخورم؟؟؟ نمیخوام اصلا باردار بشم

ن چرا دوتا من یمدت خوردم ،سرساعت هروز یدونه ،بعدم اگ مشکوکی باید اورژانسی بخور 

بعدم خوردن این قرصا ضرره سعی کن طبیعی ،اگ ن ،ک ا ن دوم استفاده کنی