2777
2789
عنوان

بچه ها بیاین

97 بازدید | 9 پست

۱۷ سالمه و افسرده ام چون اضطراب اجتماعی دارم ترس از اجتماع دارم از زندگی خستم واقعا خستم...خیلی بی اعتماد به نفسم و همیشه نیاز به تایید دیگران دارم قرص فلووکسامین خوبه برای اضطراب ؟یه قرصی که عوارض نداشته باشه بگید توروخدا کمک کنید

عزیزم شما حتما باید از یه تراپیست کمک بگیری

اگه نمیتونی خودتو بزار توی عمل انجام شده برو تو دل ترست ، بزن بیرون برو جاهای شلوغ شروع کردن حرف زدن و ارتباط گرفتن با بقیه آدمای غریبه یهو ترست میریزه

ولی اصلا اضطراب اجتماعی رو توی خودت نریز و باهاش مدارا نکن

نابودت میکنه، یواش یواش زیاد میشه و دو رو ورت هی خالی و خالی تر و به قهقرا میری به معنای واقعی کلمه !!

و اگر خداوند اراده خیری درباره تو داشته باشد، هیچکس قادر نیست مانع فضل او گردد! (سوره یونس آیه 107)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سر خود دارو مصرف نکن گلی

اینجا دکتر نیست که اینجا اسم  قرص میپرسی،.

برای اعتماد بنفست هم اتفاقا باید وارد جامعه بشی

دقیقا باید با ترست روبه رو بشی

باشگاه برو کلاس برو

روابط اجتماعیت رو بیشتر کن

عزیزم شما حتما باید از یه تراپیست کمک بگیریاگه نمیتونی خودتو بزار توی عمل انجام شده برو تو دل ترست ، ...

ممنونم🤍میدونی راستش من از آدمای اجتماع ترس دارم چون قبلا ضربه خوردم حتی دوست صمیمیم هم منو ترکم کرد نتونستم به کسی اعتماد کنم همیشه احساس میکنم ضعیفم دلم میخواد خودمو جمع جور کنم برم باشگاه گفتم قرص بخورم که تپش قلبم بره چون بعضی وقتا تپش قلب دارم 

1404/06/28 | 21:
ممنونم🤍میدونی راستش من از آدمای اجتماع ترس دارم چون قبلا ضربه خوردم حتی دوست صمیمیم هم منو ترکم کرد ...

باشگاه عالیه عزیزم حتمنی برو

ببین تا وقتی تو وجودته این ترسه حس میکنی چه غول بی شاخ و دمیه

ولی وقتی میری تو دلش، وقتی خودتو میکشونی میبری بیرون وسط یه جای شلوغ و کم کم با آدما حرف میزنی یهو به خودت میای میبینی اوه چقدر مسغره بود ترسم!

البته اینم بگم شاید توی چنبار اول انقدر راحت کنارش نزنی ، شاید یکم نیاز باشه بیشتر تلاش کنی ولی واقعا وقتی ترست میریزه میفمی چقدر الکی بوده همش

هر طور شده، هر طورییییییی حتما بزنش زمین، اصلا نریز تو خودت و نزار قد بکشه اصلا

و اگر خداوند اراده خیری درباره تو داشته باشد، هیچکس قادر نیست مانع فضل او گردد! (سوره یونس آیه 107)
باشگاه عالیه عزیزم حتمنی بروببین تا وقتی تو وجودته این ترسه حس میکنی چه غول بی شاخ و دمیهولی وقتی می ...

ممنون عزیزم اره حتما میرم یکم خودمو جمع و جور کنم چند ماه پیش اعتماد به نفس و بالاتر بروم خودمو پذیرفتم و کلی ازم تعریف کردن حس کردم جذابیتی دارم که آدما جذبم بشن اما الان واقعا احساس میکنم چون هیچ دوستی ندارم پس حتما جذاب نیستم...چجوری سعی کنم با اعتماد به نفس به نظر برسم و اینا...

ممنون عزیزم اره حتما میرم یکم خودمو جمع و جور کنم چند ماه پیش اعتماد به نفس و بالاتر بروم خودمو پذیر ...

اول به خودت نگو من جذاب نیستم 

دوم اینکه همه ما واسه یه سری جذابیم واسه بعضی ها نه،خودمونم نسبت به بقیه همینیم از همه خوشمون نمیاد 

حتی اون جذاب ترین و کاریزماتیک ترین هام واسه بعضی ها جذاب نیستن

سوم و مهمتر از همه اینکه اصلا نظر و تایید بقیه واست مهم نباشه، تا میتونی ذهنت رو ازین فکر سمی خالی کن چون نه خوش اومدنشون هیچ خاصیتی داره نه برعکسش

مهم اینه خودت خودتو دوست داشته باشی و لا غیر 

همه جا اولویت اول تا هزار زندگیت خودت و خودت و خودت