2777
2789

زن عموم ظرف های یک مهمانی بزرگ رو زیر ۱۰ دقیقه میشوره ولی کثیف

دشمن بداند شهید سید علی خامنه ای برای او خطرناک تر از سید علی خامنه ای خواهد بود، رهبرم را به شهادت رساندید با قلب های عاشقانش چه میکنید؟با شهادت رهبرم او را بار دیگر در قلب ما زنده زنده کردید، شهادت پر افتخار رهبرم بر او مبارک باد که آرزوی دیرینه اش بود.. و تسلیت بر ما که قرار بود پیش مرگشان باشیم و ماندیم..🖤

زباد باشه ده دقیقه 

هرکی امضای منو خوند ی صلوات بفرسته شاید خدا قبول کرد زجری که از بچگی با از دست دادن مادرم کشیدم ارامش از خونمون رفت دیگه برنگشت دوباره بگرده هرچند محال میدونم ارامش واسه خودم نمیخوام ولی واسه خانواده ام میخوام سروسامان بگیرن نمیدونم تاوان چه گناهی رو سی ساله پس میدیم تمومی نداره خدایا فراموشمون نکن

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

زن عموم ظرف های یک مهمانی بزرگ رو زیر ۱۰ دقیقه میشوره ولی کثیف

😁😁منم ده دقیقه گفتم ولی نه دیگه ظرفهای مهمونی

هرکی امضای منو خوند ی صلوات بفرسته شاید خدا قبول کرد زجری که از بچگی با از دست دادن مادرم کشیدم ارامش از خونمون رفت دیگه برنگشت دوباره بگرده هرچند محال میدونم ارامش واسه خودم نمیخوام ولی واسه خانواده ام میخوام سروسامان بگیرن نمیدونم تاوان چه گناهی رو سی ساله پس میدیم تمومی نداره خدایا فراموشمون نکن

تا حالا شده یکساعت بشه یا نیم ساعت؟

نه اگه مهمون باشه نیم ساعت 

😁😁منم ده دقیقه گفتم ولی نه دیگه ظرفهای مهمونی

ن ایشون مثلا ظرف های های ۳۰ ۴۰ نفر حداقل رو مثل برق میشوره

دشمن بداند شهید سید علی خامنه ای برای او خطرناک تر از سید علی خامنه ای خواهد بود، رهبرم را به شهادت رساندید با قلب های عاشقانش چه میکنید؟با شهادت رهبرم او را بار دیگر در قلب ما زنده زنده کردید، شهادت پر افتخار رهبرم بر او مبارک باد که آرزوی دیرینه اش بود.. و تسلیت بر ما که قرار بود پیش مرگشان باشیم و ماندیم..🖤

با ظرفا مهمونی چی

نه دیگع واسه چی میپرسی اسی تا حالا ظرف نشستی؟

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز