2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نه اصلا یکبار اداشو در اورد دستش برد بالا پاشدم گفتم من نمیمونم اینقدر التماس کرد و گفت به خدا نمیخواستم بزنم میخواستم یه کار دیگه انجام بدم و فلان تا بخشیدمش😂

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

دوستم از شوهرش کتک بدی خورده بود. با مشت زده بود و چون انگشتر دستش بوده ، چشمش ناجور شده بود به خونریزی کوچیک هم داشت ، رفت پزشک قانونی ، شکایت و دیه گرفت ، نمی‌دونم چندسال پیش بود ولی کلی بخاطر همون خونریزی بیشتر شده بود دبه . میگه از اون به بعد دعوا میکنن ولی دیگه خبری از کتک نیست ، البته که خانم خیلی خیلی قوی هم هست ،به راحتی از پس خودش برمیاد ، منظورم اینه که ترسی از طلاق نداره ، شوهرشم حواسش هست دیگه گند نزنه

پزشکی قانونی مدرک. داشته باش

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر

الهی بگردم ، برو پزشک قانونی ، دیه بگیر ، مگه شهر هرته آخه خودش پشیمونه یا نه ؟

آره خیلی پشیمونم اولین بار بود

اما دلم شکسته چدن جلوی بچه هام بود اونا وحشت کردا بودن