2777
2789
عنوان

بیاین لطفاً

113 بازدید | 9 پست

گاهی وقتا فکر میکنم چقدر یه مادر و پدر میتونن بی رحم باشن که حمایت نکنن از بچشون ،از خواستگاری تا عقد و عروسی هزار خرج نکنن بااینکه بدونن بچشون حقوقش کمه در حد خرج زندگی هست نه در حد خرید خونه و ماشین ، بعد از ازدواج وجدانشون آروم باشه که بچشون مستاجر هست ، اونم حتی پول رهن خونشونم تقبل نکردن بدن و بعدا پس بگیرن ، و وضعیت مالی پدر و مادرش خوب باشه ،حقوق و پول و پس انداز و چند کیلو طلا داشته باشن ،بری خونشون هیچوقت مرغ یا گوشت نمیپزن بااینکه روزمره خودشون گوشت و مرغ میخورن ،جلوی عروس و پسرشون یا تخم مرغ یا پنیر یا نهایتا شامی و کوکو بزارن هر دفعه مهمونی ،اونم مهمونی با اطلاع قبلی ☹️☹️☹️

«ای حضرت چاره ساز ،حسین ،حسین ،حسین » « کار منم راه بنداز ،حسین ،حسین ،حسین »

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آره دیدم هست 

بدتر از اینم دیدم 

شکر خدا کنید دعوت کردن و کوکو بهت دادن 

که نعمت خداست 

من پدر و مادر دیدم بچه آذوقه برده تا 

تحویلش بگیرن بهش محبت کنن 

اون دارایی هایی هم که گفتی بالاخره 

یه روز مال شما یا بچه هات میشه 

البته خداوند عمر با برکت و سلامتی نصیب 

پدر و مادرتون کنه 🤲

وجود خودشون نعمته با هیچی نمیشه عوض کرد 

آره دیدم هست بدتر از اینم دیدم شکر خدا کنید دعوت کردن و کوکو بهت دادن که نعمت خداست من پدر و مادر دی ...

پدر و مادرم اینجوری نیستن پدر شوهرم و مادر شوهرم اینجوری نیستن ، نه دیگه اون اموال هم تصمیم دارن بدن فقط به یکی از وراث بزنن به نام اون فقط ،توی اینم تفاوت میزارن حتی ، جای شکر ندارن حقیقتا

شکر نعمت نعمتت افزون کند کفر نعمت، نعمت از کف بیرون کند هر چی بهتون دادن شاکر باشین خدا بیشتر بهتون ...

چیزی ندادن حتی هزار ت