2777
2789
عنوان

خانوما شما باشید چیکار میکنید

181 بازدید | 29 پست

نامزدم همه جوره هوامو داره

۱۰۰ تومن پول داشته باشه کله ۱۰۰ تومنو برا من خرج میکنه ۱۰۰ ملیونم داشته باشه بازم همینطور

با اخلاقای بدم کنار میاد با ضعف اعصابم کنار اومده

همه جوره باهام راه میاد قربون صدقم میره جلو جمع تو تنهایی

جلو خانوادش حتی نمیزاره خم شم چای امو از رو میز بردارم خودش بهم میده یا شکلات باز میکنه میزاره بهم تو جمع ارزش میده جلو خانواده خودش ارزشمو میبره بالا

دهنم غذا بزور میزاره دهنم حتی وقتی میل ندارم مثل مامانا که به بچشون غذا میدن با کلی قربون صدقه 

در ماشینو برام باز میکنه..برام گل میگیره..کلا خوبه

و همیشه ترس از دست دادن منو داره

ولی یه مشکل بزرگی که هست

خیلی خیلی به شدددددت بی پوله

جتی گاهی کرایه ماشین نداره سرکار بره من بهش میدم 

یا گاهی کرایه نداره نمیره

این منو عذاب میده

که کسی که خونه و ماشین و حمایت خانواده نداره و حتی تو پول کرایه ماشینش مونده چجوری میخواد فردا خرج زندگی بده

رو پای خودشه

نمیخواد منت کسی سرش باشع

و این به شدت بی پولش کرده

به شدتااا

خانواده امم میگن هرجور خودت میدونی پشتم هستن خانوادم

شما کمکم کنید چیکار کنم

کنارش باش‌‌..با هم به همه چی میرسید

سمت من اگه میای "پناه" باش؛من تمام عمرمو پناه دیگران بودم و خسته ام... :) بزرگترین خیانت آدمیزاد در حق خودش ؛فروختن تنهایی اش به آدم های بی ارزش است....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سخته اما اگه آدم خوبیه ک حیفه تصمیم سختیه خودت باید تصمیم بگیری واقعا 

ی دختری که هنوز امیدواره با اینکه تو زندگیش شکستهای زیادی خورده 🫂🌱✨بیا زندگی کنیم، خورشید روزی دو بار طلوع نمی‌کند،ما هم دوبار به دنیا نمی آییم هر چه زودتربه آنچه از زندگی ات باقی مانده بچسب!❤️خدایا منتظر نشونه هاتم🫂💗خدایا بغلم کن که محتاج توام🫂🌺تیکرم‌واسه روز شماری خاله شدنمه خدایا شکرت 🥺🤲امروز دوم تیر 1404خدایا از همیشه بهت محتاج ترم لطفا♥️

هیچ ادمی کامل نیست. اینکه اینهمه احترام و ارزش بهت میده قابل تحسین... کمکش کن بیشتر باهاش حرف بزن که حتما بره سر کار خوب و با دارمد. ممکنه یکی باشه بر عکس این اون بدتره

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻

همچین مردی واقعا پیدا نمیشه،،. بنظرم همین که اینقد عاقله واقعا خوبه،،، 

از یه طرف نه اصلا حتی اگه بهترین باشه،،،، 

پنج سال دیگه پشیمون میشی بخدا ق

سم 

با این وضعیتش که صفر هست و وضع اقتصاد تا آخر عمر باید مستاجری بک‌شی، 

تا آخر عمر باید حسرت یه ماشین کهنه که توش بشینی بکشی،،، تا آخر عمر باید در به در دنباله خونه ی کم اجاره بگردی 

پس فردا دندونت خراب بشه نمیتونی درستش کنی،، دندون عصب کشی 8 ملیون

همش باید دوتا دوتا چهارتا کنی 

چی بگم والا

اگ جای پیشرفت شغلی و ..داره اوکیه با هم میرسید سختی ها رو میگذرونید اما اگ نداره بنظرم بعدها وقعا اذیت میشید و خودشم تو زندگی مشترک بخاطر مسئولیت ها و نبود پول ممکنه اقدر عصبی و بی حوصله بشه ک دیگ حوصله اینکارایی ک گفتیو نداشته باشه 

بی پولی ک امید پشتشه قابل تحمله اما بی پولی ک بدونی همینه ک هس و تغییر نخاهد کرد واقعا سخته تحملش 

🌻💚 ߊ‌ܭَܝ‌ ߊ‌ܢܚࡅ߳ߊ‌ܝ‌ࡅ߳ܝ‌ ࡅ߳ߊ‌ܝ݆ߺࡅ࡙ܭ ࡅ߭ࡅ࡙ܢܚࡅ߳ࡅ࡙ܥ‌‌ ࡐ‌ ܢܚࡐ‌ߊ‌ܠܙ ܟܿߊ‌ࡎܨ ࡅ߭ܥ‌‌ߊ‌ܝ‌ࡅ࡙ܥ‌‌ و از دعواکردن لذت میبرید رࡅ࡙ܝ݆ߺܠߊ‌ܨ ࡅ߭ܭࡅ߭ࡅ࡙ܥ‌‌ لطفاً🌻ܟܿܥ‌‌ߊ‌ܨ ܩܣܝ‌ܢ̣ࡐ‌ࡅ߭ܩܢ ܫߊ‌ܢܚ݅ܧࡅ߳ܩܢ ࡐ‌ܢ̣ܝ‌ߊ‌ܨ ܣܩܘ ܥ݆ࡅ࡙ܝ̇‌ ܢܚ݅ܭܝ‌ࡅ߳ߺߺܙ🌱💚

دیر نیستهنوز عقد نکردیم

اتفاقا دیره نامزدی برای اینکه نگاه کنید ببینید اخلاقتون بهم میخوره یا نه 

وضعیت مالی  ظاهری شغل تحصبلات طرفو قبل نامزدی روش تحقیق میکنن 

حالا اگه تو  نمیدونستی از شرایطش و دورغ گفته بود که جدا شبن ولی اگه میدونستی نباید پسر مردم رو هچل خودت میکردی 

پسفردا که جدا شدین پسره دلیل خواست چی میگی میگی چون فقیر بودی؟؟؟

بی ارزش ترین انسان ها؛ اونایی هستن که خوب بودن  دیگرانو میزارن پای زرنگی خودشون