2777
2789
عنوان

آقایون بیاید

151 بازدید | 17 پست

آیا شما ها همه تون اینجا پیر هستید ببخشید میپرسم یه خاطره بدی گرفتم چند روز این سوال رو صادقانه بهم بگی د

دوستان عزیز تاپیک های آخر من هستم یعنی نابغه تصادفی تاپیک های اول مال خواهرم بودم اشتباه نشه با شماره خواهرم اومدم ممنون تشکر

یعنی چی؟

نه اتفاقا اکثرا بچه سالن اینجا

تمام اتفاقات و حوادث که برشما وارد می شود خیر است... خداوند صلاح بندگانشان را بهتر از خودشان میداند،و هیچ اشتباهی در آفرینش خداوند روی نداده است...پس بیهوده از بخت و اقبال خود شکایت نکرده و ناراضی نباش.

یعنی چی؟نه اتفاقا اکثرا بچه سالن اینجا

خاطره بدی دارم آبجی چشمت روز بد نبینه 😭

دوستان عزیز تاپیک های آخر من هستم یعنی نابغه تصادفی تاپیک های اول مال خواهرم بودم اشتباه نشه با شماره خواهرم اومدم ممنون تشکر

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من خانم هسدم

نه چراپیر باشن، اتفاقن اکثرن  زیر۴۰ سالن 

و تعدادبالایی هم بچه مدرسه ایی

تو محازی یکی براتون نظر میزاره فک نکنید پشت گوشی یه ادم عاقل بالغ نشسته، اکثرن روهوا ی چیز میگن

دلم یک خواب میخواهد به وسعت مرگ🤍خدایاشکرت🤍همیشه بودی ، بازم بمون ، اگر ناشکریتو کردم بزار به حساب سادگی و تنهاییم و خستگیم ،وگرنه خودتم میدونی تا عمر دارم مدیونتم خدا 🫂🤍

حس میکنم تو خودتم مردی

تمام اتفاقات و حوادث که برشما وارد می شود خیر است... خداوند صلاح بندگانشان را بهتر از خودشان میداند،و هیچ اشتباهی در آفرینش خداوند روی نداده است...پس بیهوده از بخت و اقبال خود شکایت نکرده و ناراضی نباش.

حس میکنم تو خودتم مردی

منم👍

دلم یک خواب میخواهد به وسعت مرگ🤍خدایاشکرت🤍همیشه بودی ، بازم بمون ، اگر ناشکریتو کردم بزار به حساب سادگی و تنهاییم و خستگیم ،وگرنه خودتم میدونی تا عمر دارم مدیونتم خدا 🫂🤍

من ۲۲ سالمه. ولی روحم پیره

لااله الاّ اللّه ( تو قشنگ ترین و مورد اعتماد ترین رفیق منی) ⬅️( الله)  خدایا مرسی که همه حال کمکم کردی آگاهم کردی  از بدی دورم کردی خیلی ازت متشکرم مرسی شکرت    یا فاطمه الزهرا  یا امام حسین یا امام حسن یا امام علی یا محمد رسول الله 

حس میکنم تو خودتم مردی

😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒🙄🙄🙄🙄🙄

اره احتمالا ۳۲ سالمه..پیر حساب میشم؟

نه 

ممنونم

اکثرا اما اینجا پیر. هستن با احساساتم بد بازی شده