2821
2789
عنوان

بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 223 بازدید | 36 پست
بنظرت بچه ب دنیا بیاد درست میشه؟

اهان بچه اولته 

تا حدودی آره 

مثلا من اون روزا مریض میشدم یادمه گاهی با منت منو می‌برد میگف کار دارم بابات ببره 

ولی بچه دار ک شدیم سر قله کوه هم باشه بخاطر بچه همه کار میکنه 

خداییش بعد از بچه دلش گرم زندگی شد 

نمیگم شوهر من بیخیال و ...بود 

نه 

فقط گاهی وقتا تو بازی میرف 

فقط 7 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هرچه دارم از امام رضاست ❤️‍🩹پسرم نذر امام رضاست 💚💚💚برا ظهورش صلوات

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

من الان همین حال تو رو دارماحساس میکنم بار زندگی رو دوشم بود تک و تنها دکتر میرفتم همه کار میکردم حا ...

بچت ب دنیا اومده؟؟؟؟؟؟میفهمم خیلی حس بدیه انکار زندگیت بلاتکلیفه

اهان بچه اولته تا حدودی آره مثلا من اون روزا مریض میشدم یادمه گاهی با منت منو می‌برد میگف کار دارم ب ...

من ب همسرم ب دروغ گفتم لکه بینی دارم ولی بازم رفتاراش تغییر نکرد.کلا خیلی دستمو تو پوست گردو گذاشته ۹۹درصد کارایی ک ب اون مربوطه مثل تعمیرر ماشین و با صاحبخونه حرف زدن و اینارو انقد انجام نمیداد ک میوفتاد گردن من

میشه بگی مشکلت چیه؟بچه دیگم داری؟

نه اولین بچمه

همسر ادم مهربونیه ولی خانوادش خیلی اولویتش هستن بهم میگن زبانی توام جز همون خانواده ای ولی توی موقعیت های حساس اونا رو به من ترجیح میده اینبار بخاطر این موضوع دیگه دعوای خیلی بدی کردیم و دیگه ول کردم همه چی رو اومدم خونه پدرم واقعا خسته شده بودم

من ب همسرم ب دروغ گفتم لکه بینی دارم ولی بازم رفتاراش تغییر نکرد.کلا خیلی دستمو تو پوست گردو گذاشته ...

نمی‌دونم ماها که شوهرمون این وضع داره برا چی بچه دار میشیم که اونم بدبخت بشه من الان با دو بچه طلاق گرفتم

خانواده همسرت چی

ببین اونا بدتر.خواهرشوهرم مجرده تو اثاث کشیام اصلا نبودن فقط باباو برادر من بودن.

الانم ک اصلا نمیدونن باردارم

سال ب سال نمیان خونمون چون همسرم هیچوقت نیس میگن بیاییم چیکار

من ب همسرم ب دروغ گفتم لکه بینی دارم ولی بازم رفتاراش تغییر نکرد.کلا خیلی دستمو تو پوست گردو گذاشته ...

فک کنم دست تربیتشه 

چون یه همسایه دارم میگه شوهرم یه نون هم نمیگیره چک داریم همسایه م باید از این و اون قرض کنه تا چک پاس شه 

ولی شوهرش کار میکنه پول رو بعد میده 

روز اول عادتش دادی تا آخرم همینه 

انشالله بعد از بدنیا اومدن بچه حداقل مسئولیت بچه رو تا حدودی بش بنداز 

یه جا میخوندم حتی در قوطی رب رو میتونی خودت باز کنه ب شوهرت بگو نمیتونم تو باز کن 

فقط 7 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هرچه دارم از امام رضاست ❤️‍🩹پسرم نذر امام رضاست 💚💚💚برا ظهورش صلوات

نه اولین بچمههمسر ادم مهربونیه ولی خانوادش خیلی اولویتش هستن بهم میگن زبانی توام جز همون خانواده ای ...

چیکار میکنه برا خانوادش مگه.من شوهرم برا مادرش خیلی پول میزنه‌

مثلا من خودم دلم میخاد برم مشهد ولی بخاطره پول نمیرم

ولی شوهرم پنح میلیون میزنه برا مادرش ک بره مسافرت