2821
2789
عنوان

بارداری

223 بازدید | 36 پست

بچه ها شوهرم تقریبا تو موقعیت های سخت منو تنها میزاشت مثل خرابی وسایل مهم خونه یا تمدید خونه،خونه پیدا کردن،اثاث کشی،حتی تو دوران جنگم منو تنها گذاشت الان شش هفتس باردارم و خیلی میترسم ک بازم منو با بچه داریو مریضی بچه و هرچی ک ب بچه مربوطه تنها بزاره خیلی مضطربم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

میره بیرون میگه کار دارم حتی روزای جاب جایی خونمم من تنها بودم همسرم میرفت پیش دوستاش دیر وقت میومد

مسئولیت پذیر نیس 

انشالله خدا کمکت کنه 

فقط 7 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هرچه دارم از امام رضاست ❤️‍🩹پسرم نذر امام رضاست 💚💚💚برا ظهورش صلوات

انشالله این موارد پیش نیاد همسر منم ادم خوبیه ولی خیلی لجبازه الان هفته ۲۳ بارداری بخاطر لجبازی و رف ...

برا منم خوبه ولی هیچوقت تکیه گاه نبوده برام ک بتونم روش حساب کنم الانم خیلی میترسم ک با یه بچه همه مسئولیتای زندگی بیوفته رو دوشم

ببخشی گلم میپرسم شما اولش علاعم بارداریتون چی بود

انقد بدی زیاد شده که اگه کسی بهمون بدی نکنه فکر میکنیم در حقمون خوبی کرده🧑🏼‍🦯شخصیت منو با برخوردم اشتباه نگیر… شخصیت من چیزیه که من هستم… اما برخورد من بستگی داره به اینکه تو چی باشی…️ 

برا منم خوبه ولی هیچوقت تکیه گاه نبوده برام ک بتونم روش حساب کنم الانم خیلی میترسم ک با یه بچه همه م ...

من الان همین حال تو رو دارم

احساس میکنم بار زندگی رو دوشم بود تک و تنها دکتر میرفتم همه کار میکردم حالا حتی نمیدونم اینده چی میشه