2777
2789
عنوان

حسودان

75 بازدید | 13 پست

از کجا فهمیدین یکی بهتون حسودی میکنه؟ یا اطرافیانتون؟ 

کنجکاو شدم. 

خودم حسادت دارم ولی نمیذارم رو قوه ی تصمیم گیریم تاثیر بذاره،  نصیحت درست میدم. 

البته حسادت خیلی کمی دارم

بعضیا با کلامشون میفهمونن که حسادت میکنن اما برام مهم نیست

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من از انتقاد بیجا میفهمم طرف ترکیده از حسادت ،ما همه ادمیم منم حسودی میکنم معصوم که نیستم ولی هیچ وقت به خودم اجازه نمیدم طرفمو نابود کنم با حسد ،فقط با خودک کلنجار میرم وغصه میخورم نهایتش اروم میشم😑

اصلا به این موضوع فکر نمیکنم

نمیشه نکنی. 

من با دوستم که خیلی صمیمی بودیم مثل شما بودم فکر نمیکردم بهش. 

تا یجا دیدم داره یچیزهایی میچسبونه به من که نیستم،  یا نظرهایی میده که در خفا تخریبم میکنه یا من و به سمتی سوق میده که بیراهه است. 

شما یکم حواست به اطرافت باشه خوبه فقط زیاد وارد نشو

من از انتقاد بیجا میفهمم طرف ترکیده از حسادت ،ما همه ادمیم منم حسودی میکنم معصوم که نیستم ولی هیچ وق ...

چقدر با شعور. 

منم حسادت دارم ولی کسی رو تخریب نمیکنم

بعضیا با کلامشون میفهمونن که حسادت میکنن اما برام مهم نیست

چچجوری میفهمی؟  من مامانم بهم گفت دوستم حوده و بعدا درگیریمون بیشتر شد فهمیدم یجای کارش میلنگه

حسودای فامیل ما خیلی تابلو هستت فحاشی میکنن و بعدش قطع ارتباط!!! آخریش دختر عمه و خانواده عمم سر دعو ...

شما هم میگفتین این دعواتون برای اینکه پول کادو ندین. احتیاج به پول شما نداریم. 

وا کار اینجوری رو اصلا نباید گفت تا تایید بشه

چچجوری میفهمی؟ من مامانم بهم گفت دوستم حوده و بعدا درگیریمون بیشتر شد فهمیدم یجای کارش میلنگه

میفهمم...از اینکه بخوان یجورایی کوچیک کنن ادمو...من کلا با نگاه کردن ب ادما حسشونو میفهمم

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

یادمه با همسرم که نامزد بودیم برام یه گردنبند گنده گرفته بود من از خوشحالی به دخترعمه ام نشون دادم اونم جوری چشماشو تنگ کرده بود و با عصبانیت نگام میکرد تعجب کردم گفتم چرا اینجوری نگام میکنی !

از کارما میترسم وراستش حوصله عذاب وجدان وفکر اخرت وعذاب درونی همیشه جلو دارم بوده

منم همینطور. بچه بودم حسادت کردم با اینکه هیچ دخالتی نداشتم ولی هنوز یادمه. 

چون من میتونستم پناه و راهنماش باشم. 

برای همین هیچوقت نتونستم دیگه کناربیام