2777
2789
عنوان

ازدواج

146 بازدید | 16 پست

سلام خانما .

دوست پسرم خاستگاری کرده و قصد داره رسمی کنه و بیاد لا خانواده ام صحبت کنه من یه مشکلی دارم اینکه ایشون وضع مالیشون خداروشکر خوبه دستشون به دهنشون میرسه اما ما یکم چند وقته خونه خریدیم و اینا وقت نشده خونمون و وسایلش و عوض کنیم و قدیمین. بنظرتون خیلی بده اگه بیاد خونمون و مبلمون و اینجور چیزا قدیمی باشه ؟.البته خودش اصلا مردی نیست که اگه چیزی مناسب نباشه به روم نمیاره ولی میترسم خیلی بد باشه .

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

ادمی که ظاهربین باشه و از وسایل خونه ایراد بگیره،  ساعت 9 باید بذاریش سرکوچه

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

اگه شرایط جور باشه خانوادش اش مثل آقا پسر باشن مشکلی ندارن

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

چطور بگم بنظرت

بگو ما تازه خونه خریدیم و وسایلمون قدیمیه، فرصت نشده که داخل خونه هم درست کنیم ، خواستم بهت بگم یوقت اومدید توقع خونه ی خوشگل و باکلاس نداشته باشید

بعدشم زیاد راجع به این موضوع حرف نزنید و یچیزی اماده داشته باش که بحثو عوض کنی

چون واقعا موضوع بزرگی نیست که اعتمادبنفستو بگیره و بابتش اذیت باشی

ایشون با شما میخواد ازدواج کنه و نه با مال پدرت

اگه چیزی رو تغییر ندی  یعنی دوباره انتخابش کردی . . . . . . . .   you can trust me , I'm a good Witch 
عزیزم منم قبل خواستگاری خونمونو درست کردیم در حد کاغذ دیواری و کناف و....ولی الان که فکر میکنم میبین ...

اهاا راستش یکم نگران بودم که نکنه خیلی بد بشه

مرسی عزیزم

نگفتی هم واقعا مهم نیس

اگه تصورش جوری دیگه ست و میخوای توی ذوقش نخوره بگو

وگرنه اگه خبر داره که اهمیتی نداره

خیلی چیزای مهمتری هست که باید بهش توجه کنی

توجهت رو روی یه موضوع نذار که از بقیه چیزا غافل بشی

موفق باشی گل

اگه چیزی رو تغییر ندی  یعنی دوباره انتخابش کردی . . . . . . . .   you can trust me , I'm a good Witch 
2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز