2777
2789

باید بهت بگم تو یکی از محبوب ترین بنده های خدایی🥲

یکی مث من با این سابقه درخشان ناباروری و سقط مکرر و استراحت مطلق و هزارهزار قرص و آمپول و سرم دارم زیر بار فشار عصبی له میشم...

اگه اینبارم نشه دیگه هیچوقت سراغ بچه نمیرم هیچوقت...

میشه دعا کنید اینبار ختم به خیر بشه؟

دارم دق میکنم😔

خدایا بخاطر همه چیزایی که دادی،ندادی،دادی پس گرفتی،ندادی بعدا میخوای بدی، خلاصه برای همه چی شکر

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

منم دخترم و با هزاران آمپول و قرص آخرش iuiباردار شذم 

۹ ماه استراحت خونریزی داشتم از ماه ۶ بدنم ب بارداری حساسیت زد خارش شدید گرفتم خلاصهههههههه مردم تا زایمان کزدم بقیه میگن واییی خیلی ناز میدادی تو بارداری 

عزیزم خب انقدر حال روحی خودتو خراب نکن همش تاثیر گذار استرس نداشته باش و ناامید نشو

بخدا کارم از ناامیدی گذشته سر شدم دیگه بدنم واکنش خودکار نشون میده

خدایا بخاطر همه چیزایی که دادی،ندادی،دادی پس گرفتی،ندادی بعدا میخوای بدی، خلاصه برای همه چی شکر

ای وی اف نکردی تا الان

سر دخترم توی پروسش بودم و گرفت چندباری هم iui و چیزای دیگه

بخدا کارم از ناامیدی گذشته سر شدم دیگه بدنم واکنش خودکار نشون میده

برو پیش مشاور کلا به خودت برس کاری کن حال روح و جسمت خوب شه چون میدونم واقعا تاثیر گذاره

اعتماد کردن به ادم های بیهوده یعنی نابود کردن خودت با دست های خودت

از رحمت خدا ناامید نشو

من غلط بکنم از رحمتش دل بکنم.

دلم گرفته از اینهمه سختی و رنج...

من غلط بکنم از رحمتش دل بکنم.دلم گرفته از اینهمه سختی و رنج...

بدون خییلی دوست داره هر کی رو بیشتر دوست داشته باشه بیشتر آزمایش می‌کنه سختی میده که خالص شه تا درجه‌اش بالاتر بره برا منم دعا کن تو از بندگان خاص الله جانانی

منم دخترم و با هزاران آمپول و قرص آخرش iuiباردار شذم ۹ ماه استراحت خونریزی داشتم از ماه ۶ بدنم ب بار ...

این آدما رو باید از زبون ته حلقشون آویزون کرد😐

بخدا خداکنه کسی کارش به این چیزا نکشه تا نکشه نمیفهمه یعنی چی...