2777
2789
عنوان

لعنت به مجردی

4013 بازدید | 173 پست

من پسرم ۲۶ سالمه 

روز جمعه است همه دارن با شریک زندگیشون میرن بیرون 

میرن پارک 

میرن رستوران

اونوقت من الان باید ماشین رو روشن کنم تنها برم بیرون 

لعنت به مجردی 

اونی که میگه ازدواج بده چرت میگه 

الان من باید برم بیرون حسرت اونی که با همسرش اومده رو بخورم

لعنت به این وضعیت

لعنت به جمعه

❌❌❌از طرف بنده هیچ درخواستی به هیچکس داده نمیشه...اگه درخواست دوستی دادم یا مزاحمتی ایجاد کردم یا اینکه تو تاپیک های جنسیتی شرکت کردم حتما اسکرین شات بگیرید و به نی نی یار اطلاع بدین که برای همیشه تعلیق بشم...با احترام پسرم🙏

ازدواج کن

دلم‌میسوزد‌وکاری‌ز‌دستم‌بر‌نمی‌آید.شبیه عکس پروفایلمم...   خدایا تروخدا باشه؟!...🥲                                                                           دعا کن آدم شم و بهت برگردم غلط کردم بی غمت   اگه سر کردم ، هر عشقی غیر عشق تورو اقا جون غلط کردم اصن اگه باور کردم....تورو جون رقیه زود منو پاکم کن نشد شرِ منو از سر دنیا کم کن.... یاثارالله مددی حسین اباعبدالله💔

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من فکر میکردم فقط دخترا از این حرفا میزنن

خب شما که دستت بازتره نسبت به دخترا ازدواج کن 

گر زندگی این است که من می بینم عمر ابدی،نصیب دشمن باشد...:) آدما از یه جایی به بعد زندگی نمیکنن فقط زندن کاش خدا هم تفاوت این دوتارو متوجه بشه

ببخشید ها. اینکه یه خانم از مجردی غر بزنه برام قابل فهم‌تره تا آقا. چون خانوما باید منتظر بشینن کسی بپسنده بیاد پیشنهاد بده. شما هم بلند شو برو توی رابطه یا زن بگیر. غر زدنت مسخرست.