2777
2789
عنوان

با شوهرم سر پول دعوا کردم

173 بازدید | 12 پست

بهش میگم دوست دارم بدون اینکه بهت بگم به کارتم بزنی میگه ندارم که بزنم میگم در حد توانت بزن بعدش اینجوری جوابم میده که کارتم که همیشه دستته از این به بعد به کارتت میزنم ولی کارتمو با خودم میبرم سرکار 

کارتش دستمه درست ولی مگه میتونم خرج کنم؟ از یه حدی خرج کنم که اونم برای خونه هست پیام میده خرج نکن خالی میشه 

اگه بخواد به کارتمم پول بزنه میدونم نهایت ۷۰۰ بزنه اگه نه قبول میکردم کارتشو ببره ولی پول به کارتم بزنه 

آخرم اعصابمو خورد کرد گفتم نه کارتتو میخوام نه پولاتو همش برای خودت 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

۷۰۰ کمه بگو ۲ تا ۳ بزنه خریدای خونه رو هم خودش انجام بده

در غیر اینصورت هر وقت رفتی خرید به فروشنده بگو ۱۰۰یا ۲۰۰ پول نقد میخوام اگه هست کارت بکشید پول بدید۵تا ۶ بار که اینکارو بکنی میشه ۱و۲۰۰

از دست این شوهرای خررررررررکاش زندگی یه دکمه ی طلاق داشت من میزدم روش میرفتم یه کوهی دشتی زندگی میکر ...

به خدا 

پریشب خنده داره یه کلیپ یه زن خر بود تو اینستا اومده بهم نشون میده میگه تنها جایی که بی منت میتونی راحت غذا بخوری و بخوابی خونه شوهرته  نه خونه بابات یا داداش و خواهرت 

بی ربط ترین سوال در برابر اینکه همسرم پول نمیده ، اینه که بپرسی شاغلی یا نه .

شما چه شاغل باشی یا نه ، همسرتون وظیفه داره نیاز های مادی شمارو در حد تعادل برآورده کنه .

خودت میزان دخل و خرجتون رو بسنج و به اندازه ای که فکر میکنی کافیه ، خرج کن .

نه کمتر و نه بیشتر .

۷۰۰ کمه بگو ۲ تا ۳ بزنه خریدای خونه رو هم خودش انجام بدهدر غیر اینصورت هر وقت رفتی خرید به فروشنده ب ...

نمیزنه میگم که اگه پول خوب به کارتم میزد حاضر بودم کارتشو ببره 

بی ربط ترین سوال در برابر اینکه همسرم پول نمیده ، اینه که بپرسی شاغلی یا نه .شما چه شاغل باشی یا نه ...

دقیقا ولی منم به خدا برای اینکه دستم تو جیبم بره منت نکشم تلاش کردم 

سه باره دارم آزمون استخدامی میدم ولی قبول نمیشم 

رفتم مربی مهد بشم ولی گفتم نهایت دو میلیون میدیم 

دقیقا ولی منم به خدا برای اینکه دستم تو جیبم بره منت نکشم تلاش کردم سه باره دارم آزمون استخدامی میدم ...

این دوتا بحثش جداست .

شما به اندازه کافی تلاش نکردی وگرنه قبول میشدی .

همسرتون هم وظیفه داره نیاز های اولیه زندگیتون رو تامین کنه . 

2790
2778
2791
2779
2792