mahhe_taban مدیر استارتر عضویت: 1404/05/17 تعداد پست: 138 عنوان خواهر جلف 87 بازدید | 6 پست ابجیم خیلی رو مخه خیلیبا دوستای ناباب میگرده گستاخه نمیدونه چی کجا بگه خیلی سبک بازی در میاره مامانم میگه چی بیار نمیاره بعد غر غرای مامانم میمونه برا من ینی روانی شدم دیگ دلم میخا سر آبجیمو انقد بکوبم زمین تا بمیره 1404/06/28 | 17:30 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
shaddabb عضویت: 1400/10/08 تعداد پست: 4778 این روحیه کنترل گری تورو میرسونه لطفا بیخیالی رو تمرین کنو سرت تو لاک خودت باشه که فردا با شوهر ایندتم به مشکل نخوری بلاخره همه چیز درست میشه
mahhe_taban مدیر استارتر عضویت: 1404/05/17 تعداد پست: 138 این روحیه کنترل گری تورو میرسونه لطفا بیخیالی رو تمرین کنو سرت تو لاک خودت باشه که فردا با شوهر ایند ... اخه دلم نمیخا آسیب ببینه خیلی نصحیتش کردم تلاش کردم باهاش دوس شم يادش بدم ولی هیچچچمامانمم همششش پیش من غر میزنه و تهدید میکنه همش دلش میخا بابام بگیره مارو بزنه ینی اگ بابام با کمربندی چوبی چیزی بزنه مطمئنم خوشحال میشه
mahhe_taban مدیر استارتر عضویت: 1404/05/17 تعداد پست: 138 خداروشکر خواهر ندارم اره والا هر خواهری نعمت نیس همدم نیس هر برداری پشتوانه آدم نیس
asalashii عضویت: 1404/06/27 تعداد پست: 645 اره والا هر خواهری نعمت نیس همدم نیس هر برداری پشتوانه آدم نیس وای دقیقابوس بهت
mahhe_taban مدیر استارتر عضویت: 1404/05/17 تعداد پست: 138 من همش سعی میکنم مامانم درک کنم بهش یاد بدم چطوری باید رفتار کنهولی بازم یادش میره همش دلش میخا ما زندانی باشیمهر لباسی اون گف بخریم هر مدلی اون گف باشیم