2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

درواقعیت هیچ چیری تاثیر آنچنانی نداره با گرشت زمان کمرنگ میشن

من خودم تا هفته 37 ترک نداشتم کلا ترک هام خیلی کمه و دید نداره هیچیم نزدم اما خیلیا ترک های بزرگ و زیاد دارن انگار به پوست ربط داره

گفته بودی که چرا محو تماشای منی، آنچنان مات که حتی مژه بر هم نزنی، مژه برهم نزنم تا که ز دستم نرود، ناز چشم تو به قدر مژه برهم زدنی

من بخاطر یهو وزن گرفتن ترک خوردم یه کرم از داروخونه گرفتم ۷۰۰ تومن مال خانوما بارداره ولی برا من کار کرد ترکام درمان شدن البته هنوز سفید نشده بودن اگه سفید بشه دیگه درمان نمیشه

درواقعیت هیچ چیری تاثیر آنچنانی نداره با گرشت زمان کمرنگ میشنمن خودم تا هفته 37 ترک نداشتم کلا ترک ه ...

من بارداری اولم از هفته های اول روغن زیتون میزدم. اصلا ترک نخورد. بعد زایمان یه ترک که اصلا معلوم نبود.

ولی الان ماه هشتم، افتضاح شده. اشتباه کردم روغن زیتون نزدم

من بخاطر یهو وزن گرفتن ترک خوردم یه کرم از داروخونه گرفتم ۷۰۰ تومن مال خانوما بارداره ولی برا من کار ...

اسمش چیه؟ تو خود بارداری هم میشه زد؟ کامل از بین رفت؟؟؟

من بارداری اولم از هفته های اول روغن زیتون میزدم. اصلا ترک نخورد. بعد زایمان یه ترک که اصلا معلوم نب ...

بارداری دوم انگار ترک بیشتره

گفته بودی که چرا محو تماشای منی، آنچنان مات که حتی مژه بر هم نزنی، مژه برهم نزنم تا که ز دستم نرود، ناز چشم تو به قدر مژه برهم زدنی

بعد از ترک دیگه نمیشه کاری کرد گذشت زمان شاید یذره کمرنگترش کنه 

قبلش باید به فکر بودی روغن زیتون یا روغن نارگیل میزدی من سر بارداری اولم زدم ترک یکی دوتا خیلی ریز زیر نافم افتاد که اونم اصلا مشخص نیست ، سر این یکی بارداریمم باز روغن زیتون زدم از ماه ششم الانم فقط روی نافم دو سه تا ترک ریز افتاده

🤍🌱