2777
2789
عنوان

من به این چی بگم😐

119 بازدید | 17 پست

دوستم تو یه سفر با یه پسره دوست شده استرالیاییه به هم پیام میدن حرف میزنن پسره چندماه دیگه میخواد بیاد ایران ببینه دوستمو و گویا قصدشون جدیه

حالا پسره یهو به دوستم برگشته گفته فکر کن من و تو تنها باشیم فقط ما باشیم چیکار دوس داری انجام بدی باهام😐

دوستم میگه چندبار بهش گفتم تو فرهنگ ما این چیزا تو قرار های اول پسندیده نیست میگه اونم قبول کرده ولی گهگاهی اینطور سوالایی می‌پرسه حالا از من پرسیده میگه چی بهش بگم موندم بگم چیکار میکنم باهاش

حقیقتش منم ایده ای ندارم🤦🏻‍♀️😂 نمیدونم آخه من چی بهش بگم نظر شما چیه؟چی‌بگه؟

امروز به وقت1402/12/23 یادداشت کردم به هدفم برسم و اون تغییر بزرگ رو تو خودم ایجاد کنم امیدوارم یکسال بعد1403/12/23وقتی نگاه این امضا کردم لبخند رضایت رو لبام باشه.امیدوارم همه به چیزی که می‌خوان برسن🫶🏻🦋

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بعید میدونم قصدش جدی باشه.

نمیدونم آخه بهش گفته میخواد بیاد ایران اگه نبود چرا باید این همه راه پاشه بیاد

امروز به وقت1402/12/23 یادداشت کردم به هدفم برسم و اون تغییر بزرگ رو تو خودم ایجاد کنم امیدوارم یکسال بعد1403/12/23وقتی نگاه این امضا کردم لبخند رضایت رو لبام باشه.امیدوارم همه به چیزی که می‌خوان برسن🫶🏻🦋
خب فقط میتونه فرهنگ ایرانو براش توضیح بده و متقاعدش کنه

میگه توضیح دادم ولی همش بحث این چیزا رو میکشه وسط

نمیدونم آخه بهش گفته میخواد بیاد ایران اگه نبود چرا باید این همه راه پاشه بیاد

کسی که از روزای اول این پیشنهادو بده خدا میدونه.. ولی به دوستت بگو تنها باهاش نمونه

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻
کسی که از روزای اول این پیشنهادو بده خدا میدونه.. ولی به دوستت بگو تنها باهاش نمونه

میگه گفته تو فرهنگ ما انقد حد و مرز وجود نداره فقط سوال پرسیدم میخوام بدونم چیکار میکردی😐

بهش گفتم والا ناراحت میشه فک میکنه حسودم😑🤦🏻‍♀️

بگو باهات فیلم می‌بینم بپیچونش😂

😂😂

میگه گفته تو فرهنگ ما انقد حد و مرز وجود نداره فقط سوال پرسیدم میخوام بدونم چیکار میکردی😐بهش گفتم و ...

دوستت ناراحت میشه فکر میکنه تو حسودی؟؟ 

دوستت ناراحت میشه فکر میکنه تو حسودی؟؟

اره فک می‌کنه دوست پسر خارجی داره میخوام رابطشونو بهم بزنم وقتی میگم قصدش جدی نیست

اره فک می‌کنه دوست پسر خارجی داره میخوام رابطشونو بهم بزنم وقتی میگم قصدش جدی نیست

خدا شفاش بده دیونه.. اخه دوس پسر خارجی مگه حسادت داره. این دوست تو سست عنصر یه دوبار دیکه پسره التماسش کنه میره ـ.... ولش کن تو تا همین حد راهنمایی کن خواه پند گیرد خواه هیچ. 

بگو اره تو استرالیا دحتر کمه امده تورو عروس کنه ببره. چقد ساده اس بخدا