2789

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

پوستتون گندمی هست یکی از دوستانتان بهتون حسودی میکنه چون شما بک افتخار بزرگی کسب میکنیددر سال اینده ...

اره عزیزم 

میتونم درخواست دوستی بدم دو تا سوال اونجا بپرسم؟

برای سلامتی و عاقبت بخیری خودت یه صلوات بفرست♡⁠ روحت شاد مادربزرگ مهربونم🖤 اگه امضامو خوندین بگین بهم خوشحال میشم🦋

حس میکنم تموم میشه ولی باید صبور باشید و دعا کنید

ممنونم 🌿

مرا دردی ست اندر دل که گر گویم زبان سوزد                      اگر پنهان کنم، ترسم که مغز و استخوان سوزد...                                            

عزیزم کی ازدواج میکنم و چه مشخصات ظاهری و اخلاقی داره

عزیزم شما تا ۲الی۳.۵سال دیگه خاستگاری میاد براتون و با کمالات و خوب هستش زندگی خوبی قراره باهم داشته باشید 

حس میکنم ایشون رو از سرکار خود میبینید وسرکار هم۷یا۸ماه اینده براتون جور میشه

رفیق …

پیدا کردن یک رفیق خوب و صمیمی برای شما کمی سخته ولی در ۱سال آینده دوستی مهربون و خوب پسدا میکنید

عزیزم شما تا ۲الی۳.۵سال دیگه خاستگاری میاد براتون و با کمالات و خوب هستش زندگی خوبی قراره باهم داشته ...

مرسی عزیزم 

حست میگه در اینده چقدر پیشرفت دارم؟ از لحاظ مالی معنوی و ظاهری

عزیزم شما تا ۲الی۳.۵سال دیگه خاستگاری میاد براتون و با کمالات و خوب هستش زندگی خوبی قراره باهم داشته ...

با ساناز اوکی میشه ایندش؟ 

متین بهم حس داره؟ 

ممنون میشم جواب بدی

اخلاقتون خیلی خوبه مهربون هستین با اطرافیان خیلی خوب حرف میزنید از این خوش رفتاریتون ضربه میخورید و ...

خصوصیات منم میگی؟؟؟  ازمون استخدامی امسال قبول میشم ؟؟؟؟ طرفم برمیگرده ؟؟؟

مرسی عزیزم حست میگه در اینده چقدر پیشرفت دارم؟ از لحاظ مالی معنوی و ظاهری

فکر میکنم پیشرفت میکنی ولی باید ادم هایی که باعث پسرفتت میشن رو از زندگیت حذف کنی

اون رشته دانشگاهی که مدنظرمه میارم؟حس اقای س به من چیه؟ بینمون چی میشه؟

رشته دانشگاهی رو امسال نه ولی سال اینده با تلاش و دپری از موبایل بله

حسی بهتون نداره