2777
2789
عنوان

لطفن حق با کیه

142 بازدید | 15 پست

من یه مرد هستم ۳۴ ساله همسرم ۵ سال از من کوچیکتره دو تا پسر دارم .من صب ساعت ۹ از خونه میزنم بیرون میام سرکار .خانومم تا لنگه ظهر میخابه تا ساعت چهار اتفاقعن همین یه رب پیش زنگ زدم دیگه اعصابم نکشید گفتم بهش .هر روزه ساعت سه یا چهار زنگ میزنم میبینم هنوز بیدار نشده بیدار میشه میگم تا الان چرا خوابیدی چیزی خوردین میگه نه هنوز میپرسم بچه ها چیزی خوردن میگه نه پول ورداشتن رفتن خوراکی خریدن خوردن .منم میگم بابا یخورده زود بیدار شو بهشون صبونه بده یه چیزی درست کن بخورن هر روزه زنگ میزنم میگی نه چیزی نخوردن تنقلات خوردن اینم بگم بچه هام خیلی لاغره هر کسی ببینه احساس میکنه اصلن به اینا چیزی نمیدیم .خیلی ناراحتم از این کاراش چیکار کنم به نظرتون

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کی سروکله ی شوهرای ما به این سایت باز بشه خدا میدونه🥴

پسرم دوستت دارم من تو را رها میکنم تا تجربه کنی بیاموزی و از میان درست و اشتباهاتت قد بکشی و چون ستاره بدرخشی خدایا شکرت ❤️زیبابپروران وسالم نگه دار اورا❤️ خدایا دوستت دارم❤️

کی سروکله ی شوهرای ما به این سایت باز بشه خدا میدونه🥴

مگه اشکالی داره خب آدم میاد یه کمکی میگیره از اینجا .منم سوال پرسیدم خواستم ببینم این کار خانومم به نظرتون خوبه آیا

چقدر با روحو روانش بازی کردی از زندگیشو تو منزجر شده ؟

حرفای خانمتو باید بشنویم مردا همیشه حقو بخودشون میدن حتی مجرم باشن حتی اختلاس کنن حتی کلاه برداری کنن حتی خلاف کنن 

حریف شماها قاضیهای حرفه ایی هستن که گولتونو نمیخورن 

مگه اشکالی داره خب آدم میاد یه کمکی میگیره از اینجا .منم سوال پرسیدم خواستم ببینم این کار خانومم به ...

بازی با اعصاب و روان زنارو همجنساتون یادتون میدن وقتی میخواین زنیو متهم کنید میاین سراغ زنها از زنهای زنشتیز تاییدیه بگیرید 

کاریش که نمیشه کرد به هرحال بچه ها حق دارن ناهار بخورن من دقیقا شرایط شمارو نمیدونم که چطوریه

شرایط مالی بدی ندارم من تو هیچ چیزی خسیس بازی در نمیارم اتفاقعن آدمی هستم که برای خوردن همه چی فراهم میکنم. این خانوم منه که همش میخابه تا ساعت ۳ چهار بعد ظهر

چقدر با روحو روانش بازی کردی از زندگیشو تو منزجر شده ؟حرفای خانمتو باید بشنویم مردا همیشه حقو بخودشو ...

من چه سوالی پرسیدم شما چه جوابی دادین .خوبه گفتم نظر واقعی بگین نه یه طرفه بگیری مقصر منو بدونی

مگه اشکالی داره خب آدم میاد یه کمکی میگیره از اینجا .منم سوال پرسیدم خواستم ببینم این کار خانومم به ...

هیچکاری نمیشه کردمگه اینکه باهاش سختگیرانه برخوردکنین ...مثلاصبح قبل ازاینکه بریدسرکار، بیدارش کنین  مجبورش کنین ناهاربذاره بعدبخوابه یکماه مجبورشه عادت میکنه...ویه مدت اصلاپولی ندین که خوراکیه سوپرمارکتی بخره واسه شکم بچه هاتون وخودشو راحت کنه ..وای من حرصم گرفت به جای شما😓

خوب پس بذارین همینجوری ادامه بده تاوقتی معده و روده بچه هاتون رونابودکنه

چند ماه پیش برده بود بهداشت دکتر گفته بود جفتش هم کم وزنه .بهش میگم به خاطر تو هستش سر وقت به بچه ها غذا نمیدی ناراحت میشه میگه غذا نمیخورن من چیکار کنم میگم منم تنقلات بخورم دیگه میلی به غذا ندارم خانوم دو روز قهر میکنه میگه چرا به من گیر میدی به خوابیدنم گیر میدی صب بلند بشم به در دیوار نگاه کنم .میگم نمیگم که بیدار شو به در دیوار نگاه کن حداقل ساعت ۱۱ بیدار شو بچه هارو هم بیدار کن صبونه بخورین حالا خوابت اومد عصر بخواب .من با خوابیدنت مشکل ندارم که منظور من سر وقت غذاتونو بخورین 

داداش جان شماخیلی صبوری والا😕

میدونی خواهرم صبوریم به کنار دلم نمیخاد تو زندگیم جنگ جدال باشه دوس دارم زندگیم با آرامش باشه خوش باشیم. فقط از این کارش بدم میاد