من یه مرد هستم ۳۴ ساله همسرم ۵ سال از من کوچیکتره دو تا پسر دارم .من صب ساعت ۹ از خونه میزنم بیرون میام سرکار .خانومم تا لنگه ظهر میخابه تا ساعت چهار اتفاقعن همین یه رب پیش زنگ زدم دیگه اعصابم نکشید گفتم بهش .هر روزه ساعت سه یا چهار زنگ میزنم میبینم هنوز بیدار نشده بیدار میشه میگم تا الان چرا خوابیدی چیزی خوردین میگه نه هنوز میپرسم بچه ها چیزی خوردن میگه نه پول ورداشتن رفتن خوراکی خریدن خوردن .منم میگم بابا یخورده زود بیدار شو بهشون صبونه بده یه چیزی درست کن بخورن هر روزه زنگ میزنم میگی نه چیزی نخوردن تنقلات خوردن اینم بگم بچه هام خیلی لاغره هر کسی ببینه احساس میکنه اصلن به اینا چیزی نمیدیم .خیلی ناراحتم از این کاراش چیکار کنم به نظرتون
کی سروکله ی شوهرای ما به این سایت باز بشه خدا میدونه🥴
پسرم دوستت دارم من تو را رها میکنم تا تجربه کنی بیاموزی و از میان درست و اشتباهاتت قد بکشی و چون ستاره بدرخشی خدایا شکرت ❤️زیبابپروران وسالم نگه دار اورا❤️ خدایا دوستت دارم❤️
کاریش که نمیشه کرد به هرحال بچه ها حق دارن ناهار بخورن من دقیقا شرایط شمارو نمیدونم که چطوریه
شرایط مالی بدی ندارم من تو هیچ چیزی خسیس بازی در نمیارم اتفاقعن آدمی هستم که برای خوردن همه چی فراهم میکنم. این خانوم منه که همش میخابه تا ساعت ۳ چهار بعد ظهر
خوب پس بذارین همینجوری ادامه بده تاوقتی معده و روده بچه هاتون رونابودکنه
چند ماه پیش برده بود بهداشت دکتر گفته بود جفتش هم کم وزنه .بهش میگم به خاطر تو هستش سر وقت به بچه ها غذا نمیدی ناراحت میشه میگه غذا نمیخورن من چیکار کنم میگم منم تنقلات بخورم دیگه میلی به غذا ندارم خانوم دو روز قهر میکنه میگه چرا به من گیر میدی به خوابیدنم گیر میدی صب بلند بشم به در دیوار نگاه کنم .میگم نمیگم که بیدار شو به در دیوار نگاه کن حداقل ساعت ۱۱ بیدار شو بچه هارو هم بیدار کن صبونه بخورین حالا خوابت اومد عصر بخواب .من با خوابیدنت مشکل ندارم که منظور من سر وقت غذاتونو بخورین