' میگفت: ایران تنها کشوریه که اگه مردمش برای حمایت از کشورهای دیگه به خیابان بیایند حماسه آفریدند، اما اگر برای دفاع از حق خودشان به خیابان بیایند،آشوبگر،فتنه گر و خائنن... من از نسل اعراب نیستم،من از نسل پدرم کوروش بزرگم👑(:
من رئالی نیستم ! من عاشق رئالم🤍شاید عاشق رئال باشم ، اما برای پرسپولیس میمیرم ❤️... بد ضربه خوردم ازت ،کاش میشد تو آدم خاص زندگیم همسایه دیوار به دیوار مون بودی ، صبح که بیدار میشدم از پنجره نگات میکردم تا خسته شم ..🤗🌟
من رئالی نیستم ! من عاشق رئالم🤍شاید عاشق رئال باشم ، اما برای پرسپولیس میمیرم ❤️... بد ضربه خوردم ازت ،کاش میشد تو آدم خاص زندگیم همسایه دیوار به دیوار مون بودی ، صبح که بیدار میشدم از پنجره نگات میکردم تا خسته شم ..🤗🌟
بدون لوازم تحریر بفرست. مگه همه باید لوازم التحریر بخرن
لااله الاّ اللّه ( تو قشنگ ترین و مورد اعتماد ترین رفیق منی) ⬅️( الله) خدایا مرسی که همه حال کمکم کردی آگاهم کردی از بدی دورم کردی خیلی ازت متشکرم مرسی شکرت یا فاطمه الزهرا یا امام حسین یا امام حسن یا امام علی یا محمد رسول الله