2777
2789

عزیزم منم همینکار کردم

الان تقریبا اکثرا دارن به همون نتیجه میرسن که پزشکی دیگه اوضاعش خوب نیست

_می شود این تن و این وطن باهم مهاجرت کنند؟با  آبادان و شیراز و تهران  ومازندران . با تمام بند بند این نقشه با تمام ذره ذره ی این خاک برویم یه گوشه دیگر دنیاو سرود زندگی خوانیم.بر فراز قله ی فردا !.

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عزیزم منم همینکار کردمالان تقریبا اکثرا دارن به همون نتیجه میرسن که پزشکی دیگه اوضاعش خوب نیست

راضی هستی از داروسازی ؟ وضعیت چطوره ؟ من سرمایه اینا ندارم تو داروخونه بقیه کار کنم چقدر میتونم دربیارم ؟ اصن کار هست ؟ 

خدا هست مگه نه ؟ 

قطعاااااا داروسازی خیلی بهتره ..پزشکی اشباع شده ..

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه                                    عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو 

راضی هستی از داروسازی ؟ وضعیت چطوره ؟ من سرمایه اینا ندارم تو داروخونه بقیه کار کنم چقدر میتونم دربی ...

من جواب سوالات رو بدم 

اگه به عنوان مسئول فنی باشی من شنیدم 50 میانگین البته فکر میکردم خیلی بیشتر باشه ولی انگار اینقدره

راضی هستی از داروسازی ؟ وضعیت چطوره ؟ من سرمایه اینا ندارم تو داروخونه بقیه کار کنم چقدر میتونم دربی ...

من علاقم و روحیاتم هم با اختلاف با دارو سازگار بود

راستش اکثر رشته ها تو ایران رو به نابودیه

که دندون یکم اوضاع بهتری داره

داروسازی حداقل از پزشکی بهتره

چون شیفت شب و استرس و فشار کاری و خودکشی نداره 

و شما تو دوره دانشجویی از ترم ۱۰ میتونی حقوق +۳۰ داشته باشی

که فکر نمی‌کنم هیچ کدوم از این رشته ها این مزیت داشته باشه 

نیاز به زدن داروخونه نیست

شما میتونی مسئول فنی داروخونه فرد دیگه باشی یا تو شرکت ها و صنعت و... کار کنی

_می شود این تن و این وطن باهم مهاجرت کنند؟با  آبادان و شیراز و تهران  ومازندران . با تمام بند بند این نقشه با تمام ذره ذره ی این خاک برویم یه گوشه دیگر دنیاو سرود زندگی خوانیم.بر فراز قله ی فردا !.