2777
2789
عنوان

چقدر دوست دارم عروسک بخرم😭🐥💗

110 بازدید | 14 پست

مثلا یه خرگوش

یا یه خرس عروسکییی

میخواستم لوازم ارایش بگیرم

از جلوی اسباب بازی فروشی رد شدم چقدر عروسکهای خوشگلللل  🥲💞

•|شیرینآ|•💕 ملقب به خانم توت فرنگی🍓🧚🏻‍♀️ •مهربان باشید اما از ادم های پرتوقع فاصله بگیرید مقیاست را بهم میزنن و حرمت مهرت را می‌شکنند آنها حافظه ضعیفی دارند خوبی هارا زود فراموش می‌کنند..✨️ 

بیا من عروسک زیاد دارم بدم به تو🤣🤣🤣

هم فرشته اولا بولرم و هم شیطان،  بستگیسی وار من ایشیخ لیخ اولاسان یا گئجلیخ:)              کنکوری ۱۴۰۷ 😍عاشق رشته تجربیم 😊ولی الان شکست بدی خوردم از تجربی🤧میام سایت به دوستام سر میزنم این تنها تفریح من در این روزاست 🙇🏻‍♀اخلاق و رفتارم تو سایت با واقعیتم خیلی فرق داره و در واقعیت خیلی آرومم و کم حرف🤷🏻‍♀ هر وقت خسته شم و ناراحت فقط گوش کردن آهنگ آرومم میکنه🥺یه دختر ترکم و به ترک بودنم افتخار میکنم.😍طرفدار تیم تراکتور هستم طرفدار تیم تراکتور بودن دلیه مهم نیست ببازیم یا ببریم چون که تراکتور همیشه برای ما قهرمانه💓‌.‌.اِصالَتَم اِفتخارمه' 𝑻𝑶𝑹𝑲❤️‍🔥🤟🏻🐺

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بیا من بهت بدم هفته ای چند تا عردسک ميندازم بیرون انقدر اتاق بچه هام شلوغ شده 

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت

چند روز پیش رفتم لوازم تحریری یه چیزی لازم داشتم بعد چندتا عروسک هم اونجا بود به مامانم گفتم تو رو خدا جون من یکی بخر هر کاری کردم نخرید تو دلم موند بعد فرداش رفت واسم خرید🥲😂

بیا من عروسک زیاد دارم بدم به تو🤣🤣🤣

خودم کلی دارمم اخه😂

•|شیرینآ|•💕 ملقب به خانم توت فرنگی🍓🧚🏻‍♀️ •مهربان باشید اما از ادم های پرتوقع فاصله بگیرید مقیاست را بهم میزنن و حرمت مهرت را می‌شکنند آنها حافظه ضعیفی دارند خوبی هارا زود فراموش می‌کنند..✨️ 

به جای ریختن دیگه براشون نخر

بزار همونارو انقدر استفاده کنن ک خراب شن بعد بریز و دوباره جدید میاد بخر اینجوری هم به طبیعت کمک میکنی هم به جیب 

انگار همین حوالی یک نفر تمام گذشته‌اش را آتش زده، جنگلی را سوزانده که یک درخت را فراموش کند :)!🖤

خودم کلی دارمم اخه😂

پس فازت چیه😂😂😂😂

هم فرشته اولا بولرم و هم شیطان،  بستگیسی وار من ایشیخ لیخ اولاسان یا گئجلیخ:)              کنکوری ۱۴۰۷ 😍عاشق رشته تجربیم 😊ولی الان شکست بدی خوردم از تجربی🤧میام سایت به دوستام سر میزنم این تنها تفریح من در این روزاست 🙇🏻‍♀اخلاق و رفتارم تو سایت با واقعیتم خیلی فرق داره و در واقعیت خیلی آرومم و کم حرف🤷🏻‍♀ هر وقت خسته شم و ناراحت فقط گوش کردن آهنگ آرومم میکنه🥺یه دختر ترکم و به ترک بودنم افتخار میکنم.😍طرفدار تیم تراکتور هستم طرفدار تیم تراکتور بودن دلیه مهم نیست ببازیم یا ببریم چون که تراکتور همیشه برای ما قهرمانه💓‌.‌.اِصالَتَم اِفتخارمه' 𝑻𝑶𝑹𝑲❤️‍🔥🤟🏻🐺

واایییی اخیی🥲

مامان منم چند وقت پیش خونه تکونی کرد کلی عروسک قدیمی و لوازم تحریر و. لباس انداخت بیرون 

بهم گفت انقدر اتاقتو با اینا پر نکن 

راستش ترسیدم بیشتر از ۲ تا عروسک بخرم بیارم خونه😂😂

پس فازت چیه😂😂😂😂

خب جدید میخواممم

من خوره ۳ تا چیز دارم

لوازم ارایش

کتاب.

عروسک

واایییی اخیی🥲مامان منم چند وقت پیش خونه تکونی کرد کلی عروسک قدیمی و لوازم تحریر و. لباس انداخت بیرو ...

چند سالته چرا هنوز علاقه داری به عروسک 

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت
چند سالته چرا هنوز علاقه داری به عروسک

دو هفته اس ۱۹ سالم شده

خب جدید میخواممممن خوره ۳ تا چیز دارملوازم ارایشکتاب.عروسک

عالی🤝🏻🤣

ماشالله بزرگی دیگه

اینطوریم نیستم بخوام خب همش برم بخرم و..‌ شبیه بچه ها

ولی هر چند ماه یه بار مثلا اینطوری

یا مثلا گشتن داخل اسباب بازی فروشی برام لذت بخشه