بیا از Chat GPT پرسیدم:
ببین، برنج قهوهای در اصل همون برنج سفیده، فقط پوسته و سبوسش (که لایهی بیرونی دانهس) باقی مونده و کامل تراشیده نشده.
🔸 **چرا قهوهایه؟**
اون سبوس و لایه بیرونی رنگش قهوهای مایل به طلاییه، برای همین کل دونه هم اون رنگ رو میگیره. برنج سفید موقع آسیابکاری این لایه رو جدا میکنن، واسه همینه رنگش روشن و سفید میشه.
🔸 **طعمش چجوریه؟**
* برنج قهوهای مزهی **مغزدارتر، خاکیتر و کمی آجیلی** داره.
* نسبت به سفید کمتر ملایم و خنثیه.
* بعضیا حس میکنن یه تهمزهی جو یا نون سبوسدار میده.
🔸 **فرقش با سفید تو خوردن؟**
* بافتش سفتتره، جویدنیتره (یعنی باید بیشتر بجوی، نرم و لیز مثل سفید نمیشه).
* زمان پختش هم طولانیتره.
* ولی از نظر سلامتی، فیبر و ویتامین بیشتری داره.
خلاصه:
برنج سفید → نرم، خنثی، خیلی راحتخور
برنج قهوهای → آجیلیتر، جویدنیتر، سالمتر ولی همه خوششون نمیاد