روشنیییی مدیر استارتر عضویت: 1401/08/11 تعداد پست: 656 عنوان راهنمایی 59 بازدید | 3 پست دوستان کسی با مرد لرستانی ازدواج کرده چطور آدمایی هستن ....کدوم شهرهاش برای ازدواج بلک لیست اند ؟خودم میدونم همهجا خوب و بد داده کلی میگم 1404/06/28 | 14:32 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ha15 عضویت: 1404/04/27 تعداد پست: 3554 من خودم بعنوان یه دختر لر و شناختی که تو این چند شال از همشهریام دارم اینه:بنظرم مدای لر بسیار غیرتی و تعصبین، دست و دلبازن، و عروسی های شلوغ و مجللی میگیرن یعنی تو عروسی لرا عشق میکنی بی تواما به چهحالی من از آن کوچه گذشتم...
روشنیییی مدیر استارتر عضویت: 1401/08/11 تعداد پست: 656 من خودم بعنوان یه دختر لر و شناختی که تو این چند شال از همشهریام دارم اینه:بنظرم مدای لر بسیار غیرتی ... ممنون عزیزم کدوم شهر هاش ریسک ازدواج باهاشون بیشتره؟ انگار جا های مختلفش فرق میکنه اینطور که شنیدم
ha15 عضویت: 1404/04/27 تعداد پست: 3554 ممنون عزیزم کدوم شهر هاش ریسک ازدواج باهاشون بیشتره؟ انگار جا های مختلفش فرق میکنه اینطور که شنیدم خواهش میکنم گلمآره جاهای مختلفی داره که باهم فرق دارنوالا جاهای بدشو نمیدونم ولی ادمای خیلی خوبی که دیدم اکثرا تو الیگودرزی، خرم آباد، بروجرد، الیشتربودن بی تواما به چهحالی من از آن کوچه گذشتم...