2821
2789
عنوان

زندگی مشترک

165 بازدید | 9 پست

سلام من پسرم ۲۷سال سن تا الان با دختر هم‌صحبت نشدم الان دوس دارم ازدواج کنم اما نمی‌دونم چرا پیش نمیاد به نظرتون باید صبر کنم پیش بیاد یا نه باید برم دنبالش؟خواهرا شرمنده اگه میشه راهنمایی کنید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میتونید به خانواده بگید و خانواده بهتون معرفی کنه و با  ازدواج سنتی پیش برین 

یا هم مثلا تو محیط کار جایی با خانوم یک آشنا بشید یک مدت صحبت کنید و اگر اوکی بود 

اقدام کنید برای ازدواج 

عرب هرچه باشد مرا دشمن است .....کج اندیش و بدخوی و اهریمن است...🌱 ورود افراد « زن ستیز ، موافقان کودک همسری ، مرد سالار » به تاپیک ها ممنوع

ممنون

تا نری دنبالش چجوری میشه اخه،یا خودت پیگیر باش یا بسپار به بقیه

اوهنوز زنده است و نفس میکشد،ولی او دیشب در اعماق و جود و قلب من برای همیشه مرد،اورا همان دیشبی که گذشت خاک کردم،خداوند هیچگاه او را نیامرزد و نبخشد،۰۳/۷/۲۱

وضعیت اقتصادی چه طور؟

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
چشم

بی بلا،انشالله یکی خوب نصیبت بشه  

اوهنوز زنده است و نفس میکشد،ولی او دیشب در اعماق و جود و قلب من برای همیشه مرد،اورا همان دیشبی که گذشت خاک کردم،خداوند هیچگاه او را نیامرزد و نبخشد،۰۳/۷/۲۱
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز