2821
2789
عنوان

دانشگاه💔💔💔

144 بازدید | 13 پست

فردا دانشگاهمون شروع میشه..از الان استرس گرفتم 

توی تابستون هر چی خوندم زحماتم به فنا رفت بیشتر نمراتم حول و حوش 13 و اینا ...واقعا دیگه نمی‌کشم 💔

استادامون هم بیشترشون بی انصافن 

یه درسی رو هم افتادم...بااین حال که خیلی خوندم🥺😞

نمیگم از همه بهترم ولی اونایی که ضعیف تر از من هستن رو پاس کرده ولی منو نه💔

تابستون عین کنکوری کتابارو درو میکردم .وسواس مطالعاتی هم دارم ...مطمئنم که هیچ کس مثل من با جزئیات نخونده بود،،، نشستم مثل خر کل کتابارو حفظ کردم

تا قبل از اومدن نمره ها میگفتم حتما الف میشم

خیلی نا امیدم

ترم یک بودم...از فردا وارد ترم دو میشم

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

مگه چی میشه اگه معدل بالا نشه؟؟

من شدم ی آدم آهنی ! منزوی 💔مظلوم 💔 تو لاک 💔 میشه از تنهاییهای ما هزار صفحه نوشت! من هروقت ک چش وا کردم بودم انگار تو برزخ ن راه پس ن پیش همش یهو برق رف! پرت ازجامعه حتی پرت از هدف!!

شاید دلیل نتیجه نگرفتنت همون وسواس مطالعاتیت بوده باشه.

مثلا انقدر با جزئیات خوندن لازم نیس. نکاتی رو میخونی و یاد میگیری و انرژی صرف میکنی ک اصلا لازمت نمیشه.

یا فقط ساعت مطالعه‌ت بالاست و بازدهی نداری .حواست یجا دیگه‌س

مثلا انقدر با جزئیات خوندن لازم نیس. نکاتی رو میخونی و یاد میگیری و انرژی صرف میکنی ک اصلا لازمت نمی ...

اره میفهمم...خیلی هم خسته کننده ست..ولی همیشه اینطوری خوندم و بهش عادت کردم

اره میفهمم...خیلی هم خسته کننده ست..ولی همیشه اینطوری خوندم و بهش عادت کردم

اینجوری درس خوندن برات فرسایشی میشه. خسته میشی. نتیجه هم نمیگیری. مخصوصا ک رشته‌ت سخت هم باشه. مجبوری شیوه درس خوندنت رو عوض کنی. رشته من مث پزشکی و... سخت نیس. ولی من مثلا یه دور میخونم و میفهمم. هم‌کلاسیم ک هم اتاقیمه، میشینه جلو جزوه. بیهوده بیهوده تک ب تک کلمات رو تجزیه تحلیل میکنه. موقع امتحان هست و باید مرور کرد تا یاداوری بشه، اون تااازه دنبال اینه ک فلان کلمه چه مفهومی داره!

اینجوری درس خوندن برات فرسایشی میشه. خسته میشی. نتیجه هم نمیگیری. مخصوصا ک رشته‌ت سخت هم باشه. مجبور ...

بایدتلاش کنم تغییرش بدم....چون حجم کتابامونم زیاده واقعا وقت نمیشه همه رو حفظ کرد 

مرسی از توضیحاتت❤️

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز