2777
2789

من زیاد بختک میاد سراغم. جالب اینه ک تو خواب هم یه جوری بهم القا میشه که این بختکه و تلاش کن آزاد شی ازش. هربار موقع بختک یه القایی بهم میشه ک چندبار بگو یا امیرالمومنین یا یا زهرا یا حسین تا ولت کنه. درحالی که خوابم و نمیتونم کلمه ای بگم ولی می‌بینم که اینا رو گفتمه و همون لحظه ولم میکنه.مذهبی هم نیستم معمولیم ولی خب باور دارم مقدسات رو

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بحتک حن و اینا نیست یه حسه یه حالته 

منم ایتدالکرسی میخونم و سعی میکنم انگشتامو تمون بدم وقتی انگشتامو تکون میخپرن دیکه باز میشم 

تو بارداری خیلی میگرفتم خیلی 

فک میکردم دارم داد میزنم ولی صدا نداشتم

یعنی شما هم مثلا میگید یا حسین تا آزاد میشی ؟ 😐😐

میدونم میخوادبیادسراغم

بخودم میگم پاشو تا نگرفتت اما هرکاری میکنم نمیتونم انگار خوابم سنگینه یا تنبلیم میاداما قبلش میدونم

بحتک حن و اینا نیست یه حسه یه حالته منم ایتدالکرسی میخونم و سعی میکنم انگشتامو تمون بدم وقتی انگشتام ...

می‌دونم جن و اینا نیس عزیزم. برام جالبه که چرا همه دارن میگن با این الکرسی صلوات و ذکر رها میشن ازش!

منم با ذکر آزاد میشم 

البته بختک نیست تسخیر روح توسط شیاطین و اجنه هست 

اگر بدن نیاز ب غسل داشته باشه یا جهت خواب خراب باشه بیشتر این اتفاق میوفته

داغ دل ما را فقط دریا کند خاموش.(ده بار ترکیده)

می‌دونم جن و اینا نیس عزیزم. برام جالبه که چرا همه دارن میگن با این الکرسی صلوات و ذکر رها میشن ازش!

اعتقاد و ایمان قلبی من توضیح کاملش رو خوندم

خیلیا با روشهای دیگه خلاص میشن

بستگی به اعتقادت به چیزی که داری هستش