2821
2789
عنوان

بارداری

87 بازدید | 15 پست

سلام دوستان من الان هفت ماهه باردارم و یه پسر ۳ ساله دارم خیلی لجبازه و خیلی اذیتم میکنه البته بگم که ناخواسته باردار شدم،من خیلی عصبی و پرخاشگر شدم نمیدونم چرا .خودم که خیلی اذیت میشم بخاطر رفتارم و نمیدونم چیکار کنم این طفل معصومم رو هم خیلی پرخاشگر کردم توروخدا کمکم کنید.اعصابم همسرمو هم نمی‌کشه تا سر کاره خوبم وقتی میاد خونه عصبیم

البته تو این بارداریم خیلی بهم فشارم اومده یا نو آزمایشات گفتن احتمال سندروم هس بعدش ازمایش سل فری دادم گفتن سالمه ،یا گفتن قندت بالاس یا هم گفتن تیرویید داری خلاصه خیلی نگرانم که بچم حالش خوبه یا نه

منم دقیقا مث شمام با این تفاوت ک دخترمن یسالشه من وقتی مهمون میاد کار زیاد میکنم خسته و عصبی میشم یکی دو دوزه مهمونام رفتن بهترم 

سعی کن ذکر بگی نمازتو بخونی اروم میشی بعدازظهرا اینقد حالم بد میشه ک حوصله خودمم ندارم چ برسه ب دیگرون  باید قوی باشیم دیگ منم خدا خواسته بوده توکل بخودش

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

منم دقیقا مث شمام با این تفاوت ک دخترمن یسالشه من وقتی مهمون میاد کار زیاد میکنم خسته و عصبی میشم یک ...

خیلی سخته بخدا همش گریه میکنم میترسم بچه تو شکمم هم عصبی بشه

البته تو این بارداریم خیلی بهم فشارم اومده یا نو آزمایشات گفتن احتمال سندروم هس بعدش ازمایش سل فری د ...

انشالله خوبه عزیزم ایمان و امیدت فقط بخدا باشه منم نمیدونستم باردارم اون شب ماه گرفتگی همش بیرون بودم یکم نگرانم بعد دوباره با ذکر و دعا خودمو اروم میکنم😊

خیلی سخته بخدا همش گریه میکنم میترسم بچه تو شکمم هم عصبی بشه

درکت میکنم ولی ماها باید قوی باشیم هیچکس نمیتونه کمکمون کنه جز خودمون من جون ندارم غذا درست کنم برا دخترم بعد دوباره میگم اگ تا شبم بمونم کسی میاد درست کنه؟ن پ کم کم کوچولو کوچولو کارامو انجام میدم🙁اینجا هیچکسو ندارم جز خدا😊

درکت میکنم ولی ماها باید قوی باشیم هیچکس نمیتونه کمکمون کنه جز خودمون من جون ندارم غذا درست کنم برا ...

منم تو یه شهر دیگه هستم خونواده خودم و همسرم اینجا نیستن لااقل یه ساعت پسرمو بزارم پیششون 

خداروشکر کن بچت شیر نمیخوره منک شب و روز چسبیده بهم میخوام از شیر بگیرمش نمیدونم چطور و ازکجا شروع کنم یکم ندید بگیر کارا پسرتو باهاش بساز کمتر توجه کن ب کارایی ک دوس نداری و اون انجام میده انشالله خدا کمکت کنه

خداروشکر کن بچت شیر نمیخوره منک شب و روز چسبیده بهم میخوام از شیر بگیرمش نمیدونم چطور و ازکجا شروع ک ...

انشالله فقط از خدا میخام دخترمو سالم بغلم کنم هیچی نمیخوام دیگه 

منم تو یه شهر دیگه هستم خونواده خودم و همسرم اینجا نیستن لااقل یه ساعت پسرمو بزارم پیششون

شبیه هم هستیم خخ علائمت چی بود برا پسرت من اگ خدا قسمتم کنه دلم میخواد پسر بشه که دیگ تموم کنم بذارم کنار پروسه بارداریو😁

شبیه هم هستیم خخ علائمت چی بود برا پسرت من اگ خدا قسمتم کنه دلم میخواد پسر بشه که دیگ تموم کنم بذارم ...

من تو پسرم خیلی سرحال و قبراق بودم ولی تو این خیلی تنبلم 😂

شبیه هم هستیم خخ علائمت چی بود برا پسرت من اگ خدا قسمتم کنه دلم میخواد پسر بشه که دیگ تموم کنم بذارم ...

بدن آدما فرق داره عزیزم انشالله هرچی از خدا میخوای بهت بده و سالم و سلامت بغلش کنی

اره ۷ ماهمه

عه من ۷ هفته خوندمش چرا😁ای جانم انشالله قدمش مبارکت باشه من برا دخترم از در و دیوار پول و روزی میومد برامون ماشین خریدم کلی طلا خریدم خداروشکر دخترا خیلییییییی روزی دارنا 🤗🤩🤩🤩

2824
2823
2791
2779
2792