2777
2789
عنوان

برنج فیک

| مشاهده متن کامل بحث + 362 بازدید | 44 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

میزاشتید پولتونو پس بده اونا میتونن الان کل بارشو برگشت میزنه

دیگه گذشت

بار تموم شده مال دوره اون دوازده روز بوده

«لاکچری اما قسطی حکایت خیلیاست»«کاربری دست دو نفره»

نه مغازه ندارم اما مغازه دار بهمون گفت برید پیگیری کنید از صعنت معدن

وظیفه شمانیست پیگیری وظیفه مغازه داره

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

ما خودمون کشاورز برنج هستیم تو مازندرانلعنت به این آدمای حروم خور

عزیزم راسته که میگن برنج شمال از آب فاضلاب آبیاری میشه ؟

از اون موقع ما دیگه برنج شمال نخریدیم

کامفیروز هم به شدت گرونه

چمپا هم خوب نیست 

فرقی ندارن برنج تنظیم بازار رو اداره بازرگانی بهشون تحویل میده و حتما موارد مشابه هم داشتن

از فردا میبریم برای سازمان مربوطه کاری از فروشنده بر نیومد جز اینکه ادرس داد کجا برید

از فردا میبریم برای سازمان مربوطه کاری از فروشنده بر نیومد جز اینکه ادرس داد کجا برید

کارتون اشتباهه الان میگن از کجا خریدی.این مغازه داره که می‌شناسه .به قول قدیمی‌ها دست دست رو می‌شناسه..

اتفاقا شما باید پس می‌دادید اون فروشنده بار به صنعت مرجوع میکرد

بار تموم شده هست مال بعد از جنگ بوده که عرضه کردن گفت خودتون ببرید به این ادرس که قراره فردا ببریم

عزیزم راسته که میگن برنج شمال از آب فاضلاب آبیاری میشه ؟از اون موقع ما دیگه برنج شمال نخریدیمکامفیرو ...

این چرت و پرتا چیه دیگه؟ 😂

زمین ما از آب رودخانه آبیاری میشه. مثل همه جای ایران

آب فاضلاب هم آنقدری نیست که کفاف برنج رو بده. مصرف آب برنج خیلی بالاست. چون زمینش باید خیس باقی بمونه

آهای سیاه زنگی، دلمو نکن خون ...

وظیفه شمانیست پیگیری وظیفه مغازه داره

میدونم امااونی که میخواد پیگیرش باشه یه نفر دیگست که من هرچی بگم فایده نداره و اون شخص هم با مغازه دار صحبت کرده به این نتیجه رسیدن