2777
2789
عنوان

خیلی کینه ای ام

59 بازدید | 7 پست

سیلاممممم 🥹❤️

چقد دلم براتون تنگ شده بودددد😅🩷

بریم سراغ بحثمون 😁😅

من خیلی کینه ای ام‌ بیش از اندازه زودرنج و کینه ای یکی بهم ی کنایه تیکه بندازه دلم باهاش صاف نمیشه 😩☹️

و از این بابت خیلی ناراحتم که کنترل این اخلاق دست خودم نیست 🙂‍↔️

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خواهرشوهر من همین طور بود. یه حرف خودش می زد بعد جوابش می دادی بعد تا 6 ماه تو قیافه بود که چرا جواب من داده!   اخرش دیدم حوصله ام نمی کشه. دیگه باهاش رفت و امد نمی کنم.  خودم به قدر کافی مشکلات و سختی تو زندگیم دارم حالا بخواد یه نفر دیگه هم ازم انرژی بگیره 

به نظرم شما هم یه هدف خوب برای زندگیت انتخاب کن که همه انرژی و فکرت بزاری برای همون و نخواهی درگیر حاشیه های اطرافت بشی 

یه عده انقدر علاف هستن که راه میافتن دعوا که چرا نظر مخالف من لایک کردی! 😂 در این حد عجیبند!

خواهرشوهر من همین طور بود. یه حرف خودش می زد بعد جوابش می دادی بعد تا 6 ماه تو قیافه بود که چرا جواب ...

نه میدونی این اخلاقی که دارم اینجوریه خودم با کسی کار ندارم با همه بگو و بخند بدونه ذره ای تیکه حتی به کسایی که دل خوشی ندارم تو قیافه هم نمیرم با طرف میریزم تو دلم خودمو عذاب میدم 

نه میدونی این اخلاقی که دارم اینجوریه خودم با کسی کار ندارم با همه بگو و بخند بدونه ذره ای تیکه حتی ...

خوب پس سعی کن زیاد سمت اون ادم هایی که اهل اذیت کردن هستی نری.  بالاخره اونها رو که نمی تونی تغییر بدی.  

یا در جا جوابشون بده و نزار حرف تو دلت بمونه

یه عده انقدر علاف هستن که راه میافتن دعوا که چرا نظر مخالف من لایک کردی! 😂 در این حد عجیبند!