2777
2789
عنوان

خیلی کینه ای ام

70 بازدید | 7 پست

سیلاممممم 🥹❤️

چقد دلم براتون تنگ شده بودددد😅🩷

بریم سراغ بحثمون 😁😅

من خیلی کینه ای ام‌ بیش از اندازه زودرنج و کینه ای یکی بهم ی کنایه تیکه بندازه دلم باهاش صاف نمیشه 😩☹️

و از این بابت خیلی ناراحتم که کنترل این اخلاق دست خودم نیست 🙂‍↔️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خواهرشوهر من همین طور بود. یه حرف خودش می زد بعد جوابش می دادی بعد تا 6 ماه تو قیافه بود که چرا جواب من داده!   اخرش دیدم حوصله ام نمی کشه. دیگه باهاش رفت و امد نمی کنم.  خودم به قدر کافی مشکلات و سختی تو زندگیم دارم حالا بخواد یه نفر دیگه هم ازم انرژی بگیره 

به نظرم شما هم یه هدف خوب برای زندگیت انتخاب کن که همه انرژی و فکرت بزاری برای همون و نخواهی درگیر حاشیه های اطرافت بشی 

الهم عجل لولیک الفرج

خواهرشوهر من همین طور بود. یه حرف خودش می زد بعد جوابش می دادی بعد تا 6 ماه تو قیافه بود که چرا جواب ...

نه میدونی این اخلاقی که دارم اینجوریه خودم با کسی کار ندارم با همه بگو و بخند بدونه ذره ای تیکه حتی به کسایی که دل خوشی ندارم تو قیافه هم نمیرم با طرف میریزم تو دلم خودمو عذاب میدم 

نه میدونی این اخلاقی که دارم اینجوریه خودم با کسی کار ندارم با همه بگو و بخند بدونه ذره ای تیکه حتی ...

خوب پس سعی کن زیاد سمت اون ادم هایی که اهل اذیت کردن هستی نری.  بالاخره اونها رو که نمی تونی تغییر بدی.  

یا در جا جوابشون بده و نزار حرف تو دلت بمونه

الهم عجل لولیک الفرج