ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
خواهرشوهر من همین طور بود. یه حرف خودش می زد بعد جوابش می دادی بعد تا 6 ماه تو قیافه بود که چرا جواب من داده! اخرش دیدم حوصله ام نمی کشه. دیگه باهاش رفت و امد نمی کنم. خودم به قدر کافی مشکلات و سختی تو زندگیم دارم حالا بخواد یه نفر دیگه هم ازم انرژی بگیره
به نظرم شما هم یه هدف خوب برای زندگیت انتخاب کن که همه انرژی و فکرت بزاری برای همون و نخواهی درگیر حاشیه های اطرافت بشی
یه عده انقدر علاف هستن که راه میافتن دعوا که چرا نظر مخالف من لایک کردی! 😂 در این حد عجیبند!
خواهرشوهر من همین طور بود. یه حرف خودش می زد بعد جوابش می دادی بعد تا 6 ماه تو قیافه بود که چرا جواب ...
نه میدونی این اخلاقی که دارم اینجوریه خودم با کسی کار ندارم با همه بگو و بخند بدونه ذره ای تیکه حتی به کسایی که دل خوشی ندارم تو قیافه هم نمیرم با طرف میریزم تو دلم خودمو عذاب میدم