2777
2789
عنوان

از شیر گرفتن

602 بازدید | 62 پست

شوهرم نمیذاشت از شیر بگیرمش 

اما بالاخره راضی شده

صبر زرد زدم الان سه روزه روزا اصلا نمیخوره دیگه درخواستم نداره

پسرم عادت داره حتما. با شیر بخوابه فقط برا خوابوندنش خییییییلی مشکل دارم باز خواب ظهر میذاریمش لای پتو یجور میخوابه اما خواب شب واقعا دیوونه میشه و خیلی بد گریه میکنه شب اول هی میگفت بشورش وقتی مست خواب بودم و شدیدا گریه میکرد بهش دادم اما صبحش دیگه یادش نبود شب دومم همینطور

اما دیشب گریه میکرد و شیرم نمیخواست انقد گریه کرد نفسش بالا نمیومد مجبور شدم بازم دادم

چیکار کنم شیر شبم قطع بشه توروخدا کمکم کنید

شیر پاستوریزه نمی خوره

نه 

ظهرا دمنوش میریزم تو شیشه اونو به زور یکم میخوره تا خوابش ببره

اما شبا دیوونه میشه اصلا تو بغلمم نمیتونم کنترلش کنم انقد که خودشو تکون میکنه و جیغ میزنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه ظهرا دمنوش میریزم تو شیشه اونو به زور یکم میخوره تا خوابش ببرهاما شبا دیوونه میشه اصلا تو بغلمم ن ...

من یادمه گریه میکردن میزاشتم رو پاهام میخوابوندم زیاد برای شیر اونجوری گریه نکردن یا مثلا ابجوش با یه قند تو شیشه میزاشتم میخوردن

روزی لباسی خواهی خرید که مرگ در ان اتفاق میفتد بی آنکه بدانی......از بس که جوان مرد کسی پیر نشد 😔😔

من یادمه گریه میکردن میزاشتم رو پاهام میخوابوندم زیاد برای شیر اونجوری گریه نکردن یا مثلا ابجوش با ی ...

خوشبحالت

این سرپا  هم اصلا تو بغل اروم نمیگیره خودشو روبه عقب میکشه هی میگه بریم رو پا که اصلاااا نمیخوابه 

شیرم نمیخوادا فقط کلافس 

خسته شدم موندم چیکار کنم

خوشبحالتاین سرپا هم اصلا تو بغل اروم نمیگیره خودشو روبه عقب میکشه هی میگه بریم رو پا که اصلاااا نمی ...

خوب میشه تو نت بیشتر سرچ کن اینجور مواقع  چیکار کنی  

همه ما اطرافمون داشتیم خوب شدن 

روزی لباسی خواهی خرید که مرگ در ان اتفاق میفتد بی آنکه بدانی......از بس که جوان مرد کسی پیر نشد 😔😔

اصلا نده وا یعنی چی اصلا نده به سینه هات ماژیک سیاه بزن سیاه سیاه بشه از داروخونه لاک ناخن هم بگیر مرتب بزن من دخترم از مو خیلی بدش میومد قبل خواب یک ذره مو میذاشتم تو سینم از موهای سرم یک ذره کنده بودم اونم دیگه نه خواست نه چیزی خیلی ترسید و تمام شد 

من مامان شدم این نام کاربری برای قبل بچه دارشدنم هست ♥️♥️تنها خواستم از خدا اینه هیچوقت منو دخترم از هم جدا نشیم خدای مهربان من ♥️♥️🙏🏻♥️🙏🏻♥️🌱💚عزیزامو سپردم به خودت خداجونم🌻