2777
2789

عزیزم راجب اون تاپیک که گفت دخترا توی دانشگاه آرایش میکنن و به من میگن تو چرا آرایش نمیکنی فلان 

منظورم این بود که آدمی که صرفا به خاطر آرایش و شوی لباس می‌ره آرایشگاه و تموم تمرکزش اینه واقعا بجایی نمی‌رسه میخای باورکنی میخای نکنی این به چیز ثابت شده هست و شما به خودت نگیر عزیز من منظورم آرایش عادی و کاری که به جورایی برای شیک و منظم مرتب به نظر رسیدن انجام میدیم نیست اما اگر کسی صرفا تمام فکر و ذکرش همین باشه دیگه جایی برای تمرکز روی درس و کارش نمی‌مونه مطمئن باش و بله اینکهبخاد به بقیه هم بگه تو چرا اینجور نیستی آرایش نمیکنی فلان این چجوری ارایشیه مثلا آرایش کردی این خب مسلما نشونه عقیده‌ای بودنه انگار از تو خونه در نمی‌شده ک حالا دانشگاه رو محل شوی لباس و آرایش دیده هرمزگانی باید مختص به خودش لباس پوشید و آرایش کرد فرق داره دیگه

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بالاخره ۲۸اذر۴۰۴ ساعت ۵:۲۰دقیقه صبح بیبی چکم مثبت شد😍خوش اومدی قلب مامان🤭😍

بالا اشتباه لپی گفتم آرایشگاه😂🤦‍♀️منظورم دانشگاه بود. بعد هرمکانی منظورم اینه فرق می‌کنه باز تایپ خودکار نوشت هرمزگان😂... یه جورایی مثل هر سخن جایی هر نکته مکانی دارد لباس و آرایش هم همینه دیگه هرجایی قانونی داره....اون تاپیک قفل شد اینجا گفتم منظورم و برسونم شما به دل نگیر

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بالاخره ۲۸اذر۴۰۴ ساعت ۵:۲۰دقیقه صبح بیبی چکم مثبت شد😍خوش اومدی قلب مامان🤭😍

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید