2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قبلا خوردم رسوندن بیمارستان الان کسی نیست راحتم

چرا تاهمه کم میارن میکشن اخه چه کاریه یکم صبوری یکم فکر با کشتنت دنیا درست میشه خودت جهنمی میکنی 

کاربر جدید نیستم سال ۹۷فعالیت دارم متاسفانه به خاطر الطاف بعضی از دوستان چند بار معلق شدم دوباره اومدم مادر دو پسر ویک دختر نازم تجربه به اندازه خودم دارم حرف اضافه نمی‌زنم و بیشتر خواننده هستم حالا که خوندی یک صلوات برای ظهور بابا مهدی جان بفرست ،،،🥰😍 

اگه واقعی باشه احتمالا از حال رفته منم از این کارا زیاد کردم

وای چرا مردم ما اینطور شدند تا کم میارن میخوان بکشن تورو خدا نماز قران زیاد بخوانید صلوات بگید افکار شیطانی از همه تان دور بشه جانتان خودتان نگیرید

کاربر جدید نیستم سال ۹۷فعالیت دارم متاسفانه به خاطر الطاف بعضی از دوستان چند بار معلق شدم دوباره اومدم مادر دو پسر ویک دختر نازم تجربه به اندازه خودم دارم حرف اضافه نمی‌زنم و بیشتر خواننده هستم حالا که خوندی یک صلوات برای ظهور بابا مهدی جان بفرست ،،،🥰😍 

اگه واقعی باشه احتمالا از حال رفته منم از این کارا زیاد کردم

جون بچم واقعیه ولی نمی‌خوام برم پکتر بیشتر از ۶۰تائه امیدوارم امرچشب به خواستم برمسمچچ

وزن شروع : ۸۳.۳۰۰ وزن فعلی: ۷۸ 🥰تاریخ شروع: ۱۵/۵/۱۴۰۴.وزن : ۷۵.۵۰۰ تاریخ:۵/۷

ببخشید اگه استررس داذم بند.ن حالم خوب نیست اچ مدچچو ولی من سختی زیاد مشیدن راه حل سختیتم همینه

بچت چند سالشه؟ 

دختره یا پسر

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀