2777
2789
عنوان

چیکار کنم

129 بازدید | 12 پست

یه سری چیزا داره کلافه ام میکنه نمیدونم باید راجبش با اون آدم صحبت کنم که متوجه بشه یا اینکه سکوت کنم ببینم چی میشه ولی اگ سکوت کنم خودمو با فکرام بگا میدم نمیدونم واقعا

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حتی اگ ممکن باشه تهش خوشایند نباشه؟

صدالبته عزیزدلم

تو اگه میخوای حرف بزنی قطعا میخوای واقعیت هایی رو بگی که دارن اذیتت میکنن

واقعیت هم گاهی تلخ گاهی شیرین

اگه نگی خودخوری میکنی و هزارتا فکر جدید اضافه میشه و سردرد میگیری

حرفتو در کمال احترام و آرامش بزن نتیجه هر چی میخواد بشه 

صدالبته عزیزدلمتو اگه میخوای حرف بزنی قطعا میخوای واقعیت هایی رو بگی که دارن اذیتت میکننواقعیت هم گا ...

اره ولی چ فایده وقتی بهش گفتم این چیزا اذیتم میکنه تهش خودش باز میزنه زیر حرفش و اونکارو انجام میده

دوست پسرمه

پس بذار ادامه بده توام یهو اتفاقی دستت میخوره رو دکمه بلاک

اگه ناراحتت میکنه یه بار بگو دوبار بگو بار سوم دیگه نگو و ببین چقد عقل و شعورش میرسه دیگه تکرار نکنه

اگه کرد یعنی واسش مهم نیستی و باید بره پی کار و زندگیش

پس بذار ادامه بده توام یهو اتفاقی دستت میخوره رو دکمه بلاکاگه ناراحتت میکنه یه بار بگو دوبار بگو بار ...

آخه آدم چقدر باید خر باشه که وقتی بهش میگم دوستای دختر من وقتی چیزی واسه تو میفرستن تو جواب شونو نده ولی بازم خودش میاد میگه ک اینا اینو گفتن منم اینو بهشون گفتم 

آخه آدم چقدر باید خر باشه که وقتی بهش میگم دوستای دختر من وقتی چیزی واسه تو میفرستن تو جواب شونو نده ...

من خیلی منطقیم یعنی واقعا منطقم زورش بیشتر از احساسمه و بر این اساس میگم که عزیزم علاوه بر دوس پسرت که مقصره و بلاک نمیکنه دوستات هم مقصرن

چه دلیلی داره واسه دوس پسر تو پست بفرستن؟ 

لطفا یکم جدی و قاطع برخورد کن هم با اونا هم با اون پسره

یکم خودشونو جمع و جور کنن وگرنه اونا کار خودشونو میکنن و اونی که حرص میخوره تو میشی 

من خیلی منطقیم یعنی واقعا منطقم زورش بیشتر از احساسمه و بر این اساس میگم که عزیزم علاوه بر دوس پسرت ...

اونا ک دوست نیستن صرفا اسم دوست نام گذاری شده روشون و منم میدونم ک کرم از اوناست و توقع اینو دارم ک اون حداقل نره ری اکشنی بهشون نشون بده 

اونا ک دوست نیستن صرفا اسم دوست نام گذاری شده روشون و منم میدونم ک کرم از اوناست و توقع اینو دارم ک ...

دوس پسرت هوله همین اول میگم کات کن بره با دوستاتم سعی کن ارتباطتو کم و کمتر کنی تا کلا قطع شه

واسه آرامش خودت اینکارارو بکن