2777
2789
عنوان

گند زدم

224 بازدید | 16 پست

خانماکمک

استرس دارم نمیدونم چی بنویسم هچ

من عقدم با همسرمم رابطه نداریم ینی سطحیه فقط و بازم حواسمون هست

پریودای من همیشه خدا نا منظم بوده ولی چندماهه فقط جلو  میفتاد

این ماه یه هفته عقب افتاده فک کنم چن یادم نیست دقیق ماه پیش چون سرم شلوغ بود هیچ علاعمیم ندارم الانم مو سگ استرس گرفتم نکنه اش نخورده و دهن سوخته بشم من

البته ماه پیش چندتا قرص ال دی خردم ک پریودم نیفته تو هرپسی برادرم 

دختری از دیار حسرت ...؛)         

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم نوشتی رابطه نداریم بعدش نوشتی سطی حواسمون هست خب درست بگو ببینم رابطه کامل دارین یانه تموم شد ...

نه دخول نداشتیم اصلا

سطخی منظورم اینه حواسم بوده تو شیطونی که چیزی به بدنم نخوره از منی و اینا

دختری از دیار حسرت ...؛)         

نه دخول نداشتیم اصلاسطخی منظورم اینه حواسم بوده تو شیطونی که چیزی به بدنم نخوره از منی و اینا

اوکی تموم شد و رفت عزیزم وقتی دخول نداشتین پس جای هیچ نگرانی‌نیست خیالت تخت

اوکی تموم شد و رفت عزیزم وقتی دخول نداشتین پس جای هیچ نگرانی‌نیست خیالت تخت

یسوال فقط

ممکنه مثلا منی رو شکم‌و اینا ریختنی من بخام بشورم شستنی بره تو بدنم یا هرچی؟

دختری از دیار حسرت ...؛)         

یسوال فقطممکنه مثلا منی رو شکم‌و اینا ریختنی من بخام بشورم شستنی بره تو بدنم یا هرچی؟

نه گلم نه قشنگم آخه چرا الکی به خودت استرس میدی 

حیف نیست لذت ببر از این روزهای قشنگ

نه بابا بخاطر اون قرصیه کع خوردی بعضی ها هم مثله تو و بودن از اون قرصا خوردن اینطوری شدن

سیسی من کنسلم کلا نه اخلاق دارم نه حوصله اقا ببینم درخواست داده میرینم به سرتاپاش کلاس هشتمم دکی عمومی آیندتونم و درسمم عالیه میخوام نهم برم تیزهوشان🙌و تقریبا ۱۵ سالمه🎀کرد هم هستم🍓

نه بابا بخاطر اون قرصیه کع خوردی بعضی ها هم مثله تو و بودن از اون قرصا خوردن اینطوری شدن

ینی اون عقب انداخته 

فقط پنج تا خردم ماه پیش از ال دی

دختری از دیار حسرت ...؛)         

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز