2777
2789
عنوان

ای وی اف رایگان

494 بازدید | 10 پست

بچه ها تورو خدا بگین جایی هستش که رایگان ای وی اف کنن اخه هزینشو ندارم😢😢😭

گاهی، تنها یک دعا کافیست تا همه چیز عوض شود...خدایا میدونم از لابه لای مشکلات هوامو داری.پروردگارا از تو میخواهم...دامن همه روسبز کن.به ماهم نیم نگاهی بنداز،،،،زندگیمون یه بچه کم داره....

سلام عزیزم ، فکر نکنم جایی باشه که رایگان انجام بدن ، تو شهر ما یه کلینیک ناباروری هست که دفعه اول حدود دو تمن تخفیف میدن فقط دفعه اول ، امیدوارم که مشکلتون حل بشه .

💖💖💖 الهم صل علی سیدنا محمد و علی آله و صحبه و سلم 💖💖💖

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عزیزم الان بیشتر بیمارستانها مثلا تهران بیمارستان طالقانی.شریهتی.مهدیه.امام خمینی بخش نازایی دارند که خدمات میکرو و ای وی اف رو مجانی انجام میدن و خیلی افراد هم از این مراکز نتیجه گرفتن.دوستان میگفتن حدود ۳۰۰هزار تومان هزینه میشه .در یزد هم مادر و کودک .در ساری بیمارستان امام.توی اینترنت سرچ کنید میاره.و تا هر بار که انجام بدین مجانیه دوست خودم الان سومین بارشه.که مثبت شده الان

متولد ۶۲ نیستم.

کدوم شهری بگو تا بهت بگم؟

کرمانم عزیزدلم ولی میتونم یزد برم

گاهی، تنها یک دعا کافیست تا همه چیز عوض شود...خدایا میدونم از لابه لای مشکلات هوامو داری.پروردگارا از تو میخواهم...دامن همه روسبز کن.به ماهم نیم نگاهی بنداز،،،،زندگیمون یه بچه کم داره....
سلام عزیزم ، فکر نکنم جایی باشه که رایگان انجام بدن ، تو شهر ما یه کلینیک ناباروری هست که دفعه اول ح ...

من فقط شنیدم یکی از اقوام یزد با کارت فعال بسیج رایگان ای وی اف کرده

مال ما کسی خبرنداره بچه دارنمیشیم😢

نخواستم بپرسم میفهمن

عزیزم الان بیشتر بیمارستانها مثلا تهران بیمارستان طالقانی.شریهتی.مهدیه.امام خمینی بخش نازایی دارند ک ...

فدات یعنی یزد بیمارستان مادر تا اونجایی شما میدونین چقدر هزینه میشه؟

عزیزم الان بیشتر بیمارستانها مثلا تهران بیمارستان طالقانی.شریهتی.مهدیه.امام خمینی بخش نازایی دارند ک ...

خوشبحالش انشاءالله خدا براشون نگه داره

مرکز درمان ناباروری یزد واقع در میدان ابوذر، خیابان تیمسار فلاحی، خیابان بوعلی در مرکز تحقیقات ناباروری و زیر نظر دانشگاه علوم پزشکی یزد خدمات درمانی و تشخیصی را برای زوج‌های نابارور ارائه می‌دهد.

بنابر اعلام معاونت درمان وزارت بهداشت، هر یک از زوج‌های نابارور می‌توانند با مراجعه به این مراکز از خدمات درمانی و تشخیصی ناباروری با پوشش ۸۵ درصدی برخوردار شوند.عزیزم اینم ادرسشه.تا اونجا که من میدونم مثلا دستگاه لازم برای انتقال رو خودتون بخرید و پول داروهاش رو خودتون بدین بقیش چیزی نمیشه الان من خصوصی ۱۲میلیون خرجم شده.نتیجه ام نگرفتم.آدرس لینک میدم ببا اونجا ت لگرام همه ای وی اف کردن از همه شهر ها هستن میتونی سوالاتو بپرسی.(فقط باید پول آمپولا را بده .دیگه هیچ هزینه ای نداره حتی پول سونو هم نمیگیرن بزنه نت آدرسش بیاد صبح زود ساعت هفت اونحا باشه نوبت بگیره برا همون روز .یا زنگ بزنه بپرسه قبلا میگفتند کارت بسیج باید داشته باشن حالا زنگ بزنه بپرسه)اینو دوستم فرستاد(.یزد پژوهشکده صفاییه خیابان تیمسار فلاحی  ای وی اف مجانیه بهترین دکترا راداره دوستم از جهرم شیراز اومد دفعه اول مثبت شد بدون دادن یک ریال)با این لینک بیا

🚫🚫🚫🚫🚫🚫🚫🚫🚫🚫🚫

ورود اقایان ممنوع

لطفا به حضور خودتون احترام بزارید

لینک گروه انتقالیها

https://t.me/joinchat/D4Ou5UH56isZ_2zT8G9zCQ

متولد ۶۲ نیستم.

مرکز درمان ناباروری یزد واقع در میدان ابوذر، خیابان تیمسار فلاحی، خیابان بوعلی در مرکز تحقیقات نابار ...

مرسی عزیزم خیلی کمک کردی الهی خدا هرچی بخوای بهت بده،اومدم توگروه