2777
2789
عنوان

شوهرم...

| مشاهده متن کامل بحث + 699 بازدید | 42 پست

والا منم اگه زنداداشم لباسای داداشم رو جمع نکنه بدم میاد .کاملا حق با شوهرته 

الان مگه ما لباسهای شوهرم رو نمیشوریم اتو نمیکنیم 

در مورد برادر یا شوهر خواهرمون که صحبت نمی کنیم که

دلم به مستحبی خوش است که جوابش واجب است
السلام علیک یا ابا عبدالله (ع)

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وظیفت نیست اصلا.ولی انجامش لطفه و اینکه نشون میدی رو مسائل مربوط به اون حساسی و برات مهمه

البته احتمالا منم بودم جمع نمیکردم

اعتقاداتت تو رو انسان بهتری نمیکنه،اما،اعمال و رفتارت چرا...! 

نه وظیفه شماست،نه مادر همسرت.

وظیفه خود همسرته،تازه خجالتم میکشه؟

دوستانی ام که میگن وظیفت نبود اما لطف میکردی،با توجه به پیام شوهر استارتر انگاری همسرشون اینو وظیفه خانم میدونه😒

عزیزم اگر برات مهمه که بعد از عروسی ام همسرت خودش لباساشو جمع کنه از الان عادتش بده ولی اگر بعد عروسی ام میخای  خودت جمع کنی از الان جمع کن براش 

این کاربری دست دو نفره. (خدایا شکرت برای ‌وجودت )

توی عقد همچین انتظاری داره؟؟؟ حالا بعد ازدواج اشکالی نداره اونم خودش باید بدونه مرتب باشه این رفتارا همه به خانواده و دوران مجردی برمیگرده ای کاش مادرا به پسراشون یاد بدن کارای فردیشون رو خودشون انجام بدن

بهش میگم کار شخصیتو چرا میزاری به امید من میگه تو شارژت تموم میشه پول تو جیبی میخای لباس میخای پول دانشگاه میخای مگه من عابر بانکم؟ شوهر کردی عابر بانک ک نگرفتی