2777
2789
عنوان

چله حق شناس

76 بازدید | 10 پست

بچه ها کیا تا حالا چله حق شناس گرفتن و حاجت گرفتن؟؟؟

من امروز روز اولمه 

دوتا مشکل دارم یکی این ک نماز صبح خواب میمونم 

دوم اینه ک غیبت نکردن و گوش ندادن خیلی سخته چون دست خود آدم نیست تو موقعیت قرار میگیری 

غیبت از ما خانما بگیرن حرفی براگفتن نداریم واقعا

حالا چکارکنم ولم باطل میشه ؟؟

من خودم به شدت ازش حاجت گرفتم خیلی خیلی مجربه اصلا فوق العاده است حتما سعی کن تا میتونی گناه نکنی به ...

جدی 

باید نماز روزهای قضامو هم بگیرم؟؟اخه زیادن

پ اینکه آهنگ گوش دادن و رقصیدن باطلش میکنه؟؟؟

غیبت نکردن چی من خیلی جلو خودمو اطرافیانمو میگیرم ولی بازم نمیتونم صدرصد کنار بزارم و جلوی غیبتوبگیرم

و چیز دیگه اینکه گفته ب کسی نگین من متاسفانه ب دوسه تا از دوستام گفتم البته حاجتمو نگفتم فقط گفتم بیاین باهم شروع کنیم چله بگیریم اونا نگرفتن سخت بود براشون ولی درجریانن ک من میگیرم این باطلش می‌کنه ؟؟؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

جدی باید نماز روزهای قضامو هم بگیرم؟؟اخه زیادنپ اینکه آهنگ گوش دادن و رقصیدن باطلش میکنه؟؟؟غیبت نکرد ...

من معمولا برای اینکه غیبت نشنوم به بهونه دستشویی یا ظرف شستن اون جمع رو ترک میکنم واسه آهنگم من نوحه هایی که دوست دارمو گوش میدم هرچه قدر مراقبت بیشتر باشه حاجتت رو کامل تر میگیری مخصوصا الان که داریم به ماه رجب و شعبان ورمضان هم نزدیک میشیم تو این ماه ها کولاک میکنه شدید حاجت میده تو این ماه ها

از الان شروع کن مراقبه ات رو کامل کن که انشالله تا اون موقع حاجتت رو گرفته باشی