2777
2789
عنوان

سوپ نوزاد

172 بازدید | 9 پست

بچه ها سوپش رو چطور شروع کنم

چجوری بپزم براش

پنج ماه و نیمه

یک ماهه که حریره و فرنی میخوره

باردار نیستم تیکر لاغریمه😄تاریخ و وزن شروع رژیم:97/7/15.....103.5😭😭تاریخ و وزن هدف تا عید:83,5😥😥.وزن هدف نهایی:70😎😎من میدونم که ایندفعه دیگه میتونمممممم🙌وزن من97/10/2.....96😓
ترسیدم فک کردم میخاید به نوزاد سوپ بدید😐 آخه تا یه ماهگی به بچه میگن نوزاد زود نبود واسه شروع غذا ...

😄😄😄

ببخشید اشتباه شد

نه طبق نظر پزشکش بود

شیرم کافی نبود شیر خشک هم نخورد

صبح هم بردم دکتر گفت شروع کن سوپشو

باردار نیستم تیکر لاغریمه😄تاریخ و وزن شروع رژیم:97/7/15.....103.5😭😭تاریخ و وزن هدف تا عید:83,5😥😥.وزن هدف نهایی:70😎😎من میدونم که ایندفعه دیگه میتونمممممم🙌وزن من97/10/2.....96😓

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😄😄😄 ببخشید اشتباه شد نه طبق نظر پزشکش بود شیرم کافی نبود شیر خشک هم نخورد صبح هم بردم دکتر گف ...

خب اگه دکترش گفته اشکال نداره. من تجربه ای درین زمینه ندارم با توجه به این که بچتون کوچولوترم هست شاید یه چیزایی نباید بدین بهش

ولی میتونی داخل سوپش مرغ یا بلدرچین بریزی

سبزی های معطرم فک کنم مشکلی نداشته باشه. برنج بریز یه کم. اخر سرم میکسش کن. سعی کن از الان عادت بدی کم نمک باشه غذاش، خیلی کم

حس من به نی نی سایت، به ترتیب😉

عزيزم اگر براي اولين باره كه ميخواين سوپ بدين:

يه تيكه كوچيك گوشت، نصف يك هويج كوچيك و يه قاشق مرباخوري برنج نيم دونه رو با يه ليوان اب بزاريد اروم بپزه بعد ميكسش كنيد (كاملا رقيق)وبا يكي دو قاشق در روز شروع كنيد و كم كم بيشترش كنيد،

و سه روز بعد سيب زميني رو به سوپ اضافه كنيد ، سه روز بعد جعفري و سه روز بعد هم گشنيز.

حواستون باشه موقع تعويض بچه اگر دور مقعد يا دور دهانش دونه هاي قرمز زده بود احتمالا به يكي از اين مواد غذايي حساسيت نشون داده، اون ماده غذايي رو حذف كنيد

اگر شكم بچه اصطلاحا شل نيست ميتونيد به سوپش كمي كره يا روغن زيتون اضافه كنيد

مادر يك گل رز هستم و تو يك جزيره كوچيك زندگي ميكنم
خب اگه دکترش گفته اشکال نداره. من تجربه ای درین زمینه ندارم با توجه به این که بچتون کوچولوترم هست شا ...

ممنون عزیزم

من سوپ پسرم را با ماهیچه شروع کردم خیلی کوچولو و گوشت تازه یه پیاز کوچک و خیلی کم برنج

ممنون ولی فک کنم برای پیاز یه کم زود باشه

عزيزم اگر براي اولين باره كه ميخواين سوپ بدين: يه تيكه كوچيك گوشت، نصف يك هويج كوچيك و يه قاشق مربا ...

مرسی عزیزم خیلی لطف کردی

خیلی کامل و مفید بود برام