2777
2789
عنوان

زایمان زودرس

399 بازدید | 17 پست

بچه ها اگه بچه هفته ۳۶ دنیا بیاد دستگاه میره؟

بتا هم زدم؛ وزنش هم ۳ کیلوئه

کسی بوده تو هفته ۳۶ زایمان کنه و ریه بچش کامل باشه؟ خیلی انقباض دارم طول دهانه رحمم کوتاهه فکر نکنم تا هفته دیگه تو شیکمم بمونه😐

من ۳۶ زایمان کردم ۲۴۰۰ نرفت دستگاه دوتا هم بودن وزن بچت عااالیه

« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:)                                                           هر هویتی رو رها کردم.‌ هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطره‌ای رو‌ دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بی‌نقص‌ترین فرصت برای زندگی‌کردنه. بدون زنجیر.                  مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارا      لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من ۳۶ زایمان کردم ۲۴۰۰ نرفت دستگاه دوتا هم بودن وزن بچت عااالیه

آره چون دکتر بهم گفته بود احتمالا زودتر دنیا میاد 

خودمم تو نت خوندم که زیر ۲۵۰۰ رو میذارن دستگاه خیلی تلاش کردم بچه وزن بگیره

ناهار شام فقط برنج میخورم خودم ۲۰ کیلو چاق شدم😣

آره چون دکتر بهم گفته بود احتمالا زودتر دنیا میاد  خودمم تو نت خوندم که زیر ۲۵۰۰ رو میذارن دست ...

برنج 😣

برنج نخور وزن خودتو میبری بالا برنج به چه درد بچه نیخوره گوشت و کباب و مرغ خالی بخور

« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:)                                                           هر هویتی رو رها کردم.‌ هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطره‌ای رو‌ دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بی‌نقص‌ترین فرصت برای زندگی‌کردنه. بدون زنجیر.                  مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارا      لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️
برنج 😣 برنج نخور وزن خودتو میبری بالا برنج به چه درد بچه نیخوره گوشت و کباب و مرغ خالی بخور

بجز کباب بقیه غذاهارو میخورم

ماکارونی و مرغ و آبگوشت و...

بستنی و کیک هم خیلی میخورم

قبلا عاشق کباب بودم ولی الان از بوی کباب خیلی بدم میاد

دختر من ۳۶ هفته و پنج روز دنیا اومد بتا زده بودم دو کیلو هفصد گرم بود نرفت دستگاه 

چرا ٣٦ دنيا اومد ؟؟ 

قبلش ميدونستي كه امپول زدي ؟؟

❤خدا جونم لطفا حواست به منو ني ني باشه❤لطفا واسه سلامتي ني ني من صلوات بفرستين🙏🏻
بتا چیه زدی؟همه باید بزنن؟

آمپول بتامتازون که برا ریه اس

معمولا شش تا میزنن روزی سه تا

من چون طول دهانه رحمم کم بود و ی بار لکه بینی داشتم تو هفته ۲۵  و زیر شکم و استخون لگنم شدیدا درد میکرد دکتر برام نوشت + هفته ای یدونه آمپول پرولوتون 

گفت علائم زایمان زودرس داری

آمپول بتامتازون که برا ریه اس معمولا شش تا میزنن روزی سه تا من چون طول دهانه رحمم کم بود و ی بار ل ...

استخون لگن يعني كجا ها ؟؟

❤خدا جونم لطفا حواست به منو ني ني باشه❤لطفا واسه سلامتي ني ني من صلوات بفرستين🙏🏻
استخون لگن يعني كجا ها ؟؟

فکر کنم بهش میگن استخون عانه

وقتی تکون میخورم 

تق و توق صدا میده و درد میکنه 

کشاله رانمم درد میکنه پای چپمو نمیتونم بالا بیارم 

فکر کنم این دردو همه ماه آخر دارن ولی واس من خیلی زیاده

اکثر شبا از درد نمیتونم بخوابم

فکر کنم بهش میگن استخون عانه وقتی تکون میخورم  تق و توق صدا میده و درد میکنه  کشاله ران ...

اخه منم كشاله رونم درد ميكنه 

ميخوام بدونم مشكلي هست يانه