2777
2789
عنوان

ادامه تحصیل

1491 بازدید | 39 پست

خانمای گل من دیپلم ناقص هستم ورشته درسیم انسانی هستم سال اخر تعدادی درس رد شدم دیگه نخوندم ازدواج کردم تماس گرفتم مشاوره گفتم میخوام وارد بازارکار بشم رشته امور اداری پیشنهاد دادند حالا میخوام اگه کسی میدونه ازاین رشته درساش چجوریه باید ریاضیم قوی باشه یا وواسه بازارکارخوبه راهنماییم کنید یک دنیا ممنونتون میشم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو باید از حالا تا حداقل چهار سال درس بخونی تا مدرکی بگیری بعد دنبال کار عزیزم اینجا ارشدشو دکترش بیکارن اونم با رشته های بالاتر من خودم ارشد ریاضیم ولی هیچ جای دولتی استخدام نشدم واسه کار.

بنظرم دنبال ی تخصص و مهارت باش اونی ک بهش علاقه داری و همیشه توی بورسه .

سه روز عزای عمومی بمناسبت شهادت سردار سرلشکر حاج قاسم سلیمانی اعلام شد لطفا با خوندن این امضا برای شادی روحشون صلوات بفرستید
تو باید از حالا تا حداقل چهار سال درس بخونی تا مدرکی بگیری بعد دنبال کار عزیزم اینجا ارشدشو دکترش بی ...

میدونم گلم اخه اشنا داریم اشنای دور قراره برم اونجا گلم کارکنم واسه همین چون دیپلمم ناقص بود گفتم کاملش کنم

متولد 68

الان 29 سالته مدرکتو بگیری میشه 33 توی کار دولتی 33سال رو با مدرک لیسانس استخدام نمیکنن و این رشته بازار ازاد هم ک نداره 

حالا اگه سرزبون دارب وکالت بخون حداقل میتونی دفتر وکالت بزنی یا ارشدتو بگیری دفتر اسناد رسمی بزنی 

سه روز عزای عمومی بمناسبت شهادت سردار سرلشکر حاج قاسم سلیمانی اعلام شد لطفا با خوندن این امضا برای شادی روحشون صلوات بفرستید
جدی پس چرا انقد محکم گفت باید ریاضیت خوب باشه 

والا من رشته ام حسابداریه... کلا حسابداری با ریاضی زمین تا آسمون فرقه... حساب و کتاب داره ولی ریاضی توش کاربردی نداره

^^ میسپارمت به لبخندها گرچه خودم مهمان بغض های بی دلیلم ^^
میدونم گلم اخه اشنا داریم اشنای دور قراره برم اونجا گلم کارکنم واسه همین چون دیپلمم ناقص بود گفتم کا ...

به حرف این اشناها بسنده نکن اگه قراره با پارتی ببرن سرکار با دیپلمم میبرن یا با هر لیسانس دیگه ایی حالا همه کارمتدای دولت مطابق مدرکشون سرکارن؟