2777
2789
عنوان

لیزر فول بادی

73 بازدید | 5 پست

من میخواستم برم از یه کلینیک پرسیدم فول بادی با دستگاه الکساندرایت گفتند ۶۸۰!!!!به نظرتون خوبه؟یکی از اشناهامون رفته میگه موهای بدنش بیشترم شده تازه آخه چطور ممکنه😐

من کندلا رفتم 1200

میدونی چی خیلی حال میده😜 از این لواشکای سیاه هست😍که خیلی ترشه😋وقتی میخوری کل سیستم صورتت مچاله میشه🤑اینارو بگیری روشون یه عالم رب انار بریزی😋بعد روش نمک بپاشی🤪طوری که دونه های سفید نمک معلوم باشه بعد لوله اش کنی،بزاری کنار لپت اروم اروم اب بشه🤪مزه اش بره تو دهنت بعد با دستت یه گوجه سبز ترش نمک خورده رو برداری یواش یواش گاز بزنی...خب دیگه آب دهنتو قورت بده تموم شد🤣>> * نکته مهم:«هدف من از حضوردر اینجا فقط سرگرمی و تعامل خوبه، نه درگیری یا بحث...پس اگر دنبال بحثی ریپلای نکن چون حوصلتو ندارم جواب بدم >> نکته دوم : اگه اشتباه تایپی دارم خودم میدونم فقط حال نداشتم پاکش کنم درستش کنم 😕پس انقد گیر نده خانومم😐🤌🏻

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

خوب بود؟بین جلسات لیزر چندبار شیوه میکردید؟

عالی بود

هر ۴۰ روز بود

شیو نمیکردم

میدونی چی خیلی حال میده😜 از این لواشکای سیاه هست😍که خیلی ترشه😋وقتی میخوری کل سیستم صورتت مچاله میشه🤑اینارو بگیری روشون یه عالم رب انار بریزی😋بعد روش نمک بپاشی🤪طوری که دونه های سفید نمک معلوم باشه بعد لوله اش کنی،بزاری کنار لپت اروم اروم اب بشه🤪مزه اش بره تو دهنت بعد با دستت یه گوجه سبز ترش نمک خورده رو برداری یواش یواش گاز بزنی...خب دیگه آب دهنتو قورت بده تموم شد🤣>> * نکته مهم:«هدف من از حضوردر اینجا فقط سرگرمی و تعامل خوبه، نه درگیری یا بحث...پس اگر دنبال بحثی ریپلای نکن چون حوصلتو ندارم جواب بدم >> نکته دوم : اگه اشتباه تایپی دارم خودم میدونم فقط حال نداشتم پاکش کنم درستش کنم 😕پس انقد گیر نده خانومم😐🤌🏻

کندلا افتضاحه ارزش پول خرج کردن نداره

من خیلی خیلی از دستگاه اشنایدر پلاس راضی بودم هم پوستم روشن تر شد هم موهام بدون ضخیم شدن و بدون درد از بین رفت و خیلی زود نتیجه گرفتم تو شهر اصفهان کلینیک ریحان رو بهتون پیشنهاد میکنم

۰۹۲۱۷۸۷۰۷۷۶