2777
2789
عنوان

زن سابق

354 بازدید | 14 پست

عکس زن سابق دوست پسرمو دیدم ناراحت شدم خوشگل بود, خودم ۳۴ سالمه ازدواج نکردم قبلا، شما با مردی ک قبلا جدا شده ازدواج میکنید ؟

تعداد رای : 23
نظرسنجی
اره
8
34%
نه
15
65%

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

حواست باشه مردای مطلقه اکثریت خوب نیستن خواستگار مطلقه داشتم زیاد زنش بهش خیانت کرده بود میگفت دخترا خرابن یا خواستگارای دیگم دروغگو و بیکار و مخفیکار بودن 

من طلاق گرفته بودم با یکی مثل خودم ازدواج کردم خیلی تحقیق کردن خانواده ام

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

مرسی دوستان از نظرتاتتون، بذارید یکم بیشتر راج بهش بگم، ۴۱ سالش هس دیپلم برق و تکنسین ، خونه اجاره و ماشین خریده قسطی، وضع مالیش یعنی متوسط هست، ده سال پیش ازدواج کرده و جدا شده ولی سه سال پیش دوباره با همسرش کانکت شده توی فیس بوک و براش گوشی اپل خریده ولی بعدش دعواشون شده و باز دختره بلاکش کرده، حالا به من میگه کاملا فراموشش کرده و آماده ازدواج و تشکیل خانوادس، من خودم فوق زیست مولکولی دارم از دانشگاه خوب ولی بیکارم و درآمدی ندارم در حال حاضر، ۳۴ سالم هم هست و نگران دیر شده ازدواج 

مرسی دوستان از نظرتاتتون، بذارید یکم بیشتر راج بهش بگم، ۴۱ سالش هس دیپلم برق و تکنسین ، خونه اجاره و ...

خیلی دقت کن از چاله در نیایی بیفتی تو چاه یک مدت رفت و آمد کن کل رفتارهاشو تحلیل کن 

ببین هنوز دلش پیش زن قبلی نباشه 

اگر میتونی برو پیش زن قبلیش تحقیق کن 

البته سیاه نمایی هم حتما می‌کنه ولی یک چیزهایی دستت میاد بیشتر دقت کنی

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز