2777
2789
عنوان

لاغری من 😕

238 بازدید | 17 پست

قدم ۱۷۲ 

وزنم ۶۱

دو روز پیش خودم رو وزن گرفتم

دوست دارم وزنم رو به ۷۰ برسونم 

راهکار بدین

من بهارم و دوست دار گرافیک 🌱                                            الله ، زیباترین نام جهان هست ...🌷 برای ظهور امام عصرمون یه صلوات می‌فرستی ؟ 

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

۷۰ زیاد نیست

برای من که استخون بندیم ریزه به نظرم ضروریه

من بهارم و دوست دار گرافیک 🌱                                            الله ، زیباترین نام جهان هست ...🌷 برای ظهور امام عصرمون یه صلوات می‌فرستی ؟ 

برای من که استخون بندیم ریزه به نظرم ضروریه

اتفاقا من استخوان بندیم درشته و وزنی که نیاز دارم از چیزی که bmi میگه بیشتر باید باشه وگرنه از ریخت میوفتم

بعضی روزها،انسان فقط خسته است،نه تنهاست،نه غمگین،نه عاشق،فقط خسته است ...

اتفاقا من استخوان بندیم درشته و وزنی که نیاز دارم از چیزی که bmi میگه بیشتر باید باشه وگرنه از ریخت ...

👍

منم دقیقا مثل توامقبلا خیلی میخواستم چاق شمانقد هرجا میرم تعریف میکنن دیگه نمیخواممدشدن لاغریم خوب ش ...

کاش از منم تعریف میکردن🥲

به من ک میگن لاغر مردنی 😐

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز