2777
2789

به سلامتی

خوشحالم دست یه شیاد عوضی واست رو شده

کی طلاق میگیری؟

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تصمیمت چیه

تصمیمم طلاق بود .ولی دوتا بچه کوچیک دارم ..اصلاااا نمیتونم دوریشونو تحمل کنم ..دلمم نمیخااد اینجوری بزرگ بشن .😭😭😭

زندگی رسم خوشایندی ست ..زندگی بال و پری دارد با وسعت مرگ .پرشی دارد اندازه عشق

[QUOTE=395629383]به سلامتی خوشحالم دست یه شیاد عوضی واست رو شده کی طلاق میگیری؟[/QUOTEواستون مهمه کی طلاق میگیرم؟؟

من واقعا نمی‌فهمم خانما این سایت 

قبل فهمیدن همه خانم مارپل در جستجو حقیقت بعد روشن شدن همه میشن اوشین 

پس لطفاً اگه آمادگی جدایی یا فهمیدن حقیقت ندارید تجسس نکنید حداقل برای آرامش روانی خودتون 

و نکته دیگه لطفاً روی بعد شخصیتی تون کار کنید و مادر همسر وابسته نباشید و موضوع آخر استقلال مالی از قبل از ازدواج تمرین کنید

با احترام به همه نظرات ، لطفاً موافق یا مخالف نظرات من  بودید ،ریپلای نکنید . مخاطب من  صرفاً استارتر 

این مردا چقد عوضی شدن اخه حداقل از دو تا بچش خجالت بکشهبه روش آوردی؟؟؟فهمید فهمیدی خیانتشو

اره به روش آوردم عکس چتاشو فرستادم براش ..ولی می‌شناسی مردارو که ..وقتی میفهمن که دستشون رو شده میفتن به غلط کردم وابراز پشیمونی 

[QUOTE=395629383]به سلامتی خوشحالم دست یه شیاد عوضی واست رو شده کی طلاق میگیری؟[/QUOTEواستون مهمه کی ...

نه واسم مهم نیست تایمش، خود طلاق گرفتن از فرد خیانتکار مهمه

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

وکیل داریم اینجا؟؟ چندتا سوال دارم .اگر کسی هست توروخدا بیاد .یا کسی که سر درمیاره

اره به روش آوردم عکس چتاشو فرستادم براش ..ولی می‌شناسی مردارو که ..وقتی میفهمن که دستشون رو شده میفت ...

زود نبخشش بذا کلی دوندگی کنه برات ولی من میگم دو تا بچه داری به فکر آینده اونا باش و طلاق نگیر اما نبخشش 

هر کی میگه طلاق اهمیت نده بچه هات گناه دارن دست این و اون اس و پاس نشن 

کاش بشه منم یه روز تاپیک بزنم مادر شدم باردارممممممممممممممممم 😍

زود نبخشش بذا کلی دوندگی کنه برات ولی من میگم دو تا بچه داری به فکر آینده اونا باش و طلاق نگیر اما ن ...

خودمم تصمیمم همینه ..اول که قاطعانه وایسادم و گفتم فقط طلااق ..خیلی ابراز پشیمونی می‌کنه و میگه هرچی تو بگی و هرکار تو بگی میکنم و ....از این حرفا