2777
2789
بچه بودم چند بار گربه داشتمالان سگ دارممن رسیدگی کامل میکنم بهش و مثل بچمه گربه فکر‌کنم کمتر باشه هز ...

۵ ۶ تومن در ماه؟

یا قیمتش؟

اگر هزینه ایه که براش می کنی می شه بگی چیا می خزین که اینقدر در میاد؟(بنده قراره دام پزشک بشم واسه همون می پرسم)

باید هم بهش محبت کنی هم از پس هزینش بربیای

بعضیا پت میخرن میذارنش به حال خودش بیچاره رو، یا پرنده میخرن یکسره قفس نگه میدارن، خیلی دلم میسوزه

پت خیلی حس خوبی داره به شرطی که مثل بچت باشه برات

متاهل و متعهدم 💍  سوالی راجب آشپزی دارید بپرسید👩🏻‍🍳

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هزینه بالا رسیدگی زیاد

یه بزرگی گفتن دعوا با خوک تو رو گلی میکنه خوکو خوشحال پس بدون بحث نکردنم دلیلش اینه ☺️ فراموششون نکنی .... به نام خداوند رنگین کمان   بچه ها نخندینا   بارون اومدو یادم داد   به مامان چیزی نگو      بچه ها ناموسا کمک... اگر پاپی دارید از تجربیات نگهداری تون بگید اگر چیزی بلد باشم خوشحال میشم باهاتون به اشتراک بزارم

۵ ۶ تومن در ماه؟یا قیمتش؟اگر هزینه ایه که براش می کنی می شه بگی چیا می خزین که اینقدر در میاد؟(بنده ...

گربه دوستم انقدر هزینه داره هزینه‌های سگم اینطوریه:

۵ تومن مهدکودک

۳.۵ تا ۴.۵ تومن غذای خشک و تشویقی

۵۰۰ تا ۱ تومن دامپزشک و انگل‌زدایی

۳۰۰ تا ۷۰۰ بهداشت و لوازم

۵۰۰ تا ۸۰۰ اصلاح و آرایش

در کل ماهی ۱۰ تا ۱۲ تومن برام درمیاد

کاربری دست دو نفره یکی ایران ، یکی خارج(المیرا)

بچه بودم چند بار گربه داشتمالان سگ دارممن رسیدگی کامل میکنم بهش و مثل بچمه گربه فکر‌کنم کمتر باشه هز ...

میدونی چرا سگ من شدیدا گازم میگیره؟ یکماهه اوردمش سه ماهس دسشویی بشین دست بده اینا رو یاد گرفته ولی گاز و وق زدن از سرش نمیوفته 🥲

یه بزرگی گفتن دعوا با خوک تو رو گلی میکنه خوکو خوشحال پس بدون بحث نکردنم دلیلش اینه ☺️ فراموششون نکنی .... به نام خداوند رنگین کمان   بچه ها نخندینا   بارون اومدو یادم داد   به مامان چیزی نگو      بچه ها ناموسا کمک... اگر پاپی دارید از تجربیات نگهداری تون بگید اگر چیزی بلد باشم خوشحال میشم باهاتون به اشتراک بزارم

ماده پریود نمیشه؟😂😂

چرا میشه

ولی کثیف نمیکنه

انقد این حیوون باشعوره مرتب داره خودشو تمیز میکنه

تنها ایراد ماده اینه که وقتی فهل میشه چند روزی اعصابتونو به هم میریزه که اونم اکه عقیم کنید دیگه اون مشکلم پیش نمیاد

تو کجایی در گستره بی مرز این جهان ♫ تو کجایی ♫ من در دور دست ترین جای جهان ایستاده ام کنار تو

چرا میشهولی کثیف نمیکنهانقد این حیوون باشعوره مرتب داره خودشو تمیز میکنهتنها ایراد ماده اینه که وقتی ...

میخوام یه گربه بیارم که دستشویی یه سری موارد بهداشتی بلد باشه

باید تو حدود چه سنی بگیرم؟

سرپرستی بهتره یا خریدن