yas_new مدیر استارتر عضویت: 1403/10/23 تعداد پست: 1055 عنوان چرا خانواده ها اینطوری شدن 116 بازدید | 15 پست اصلا این همه خوبی مارو نمیبینن با خطا ما رو قضاوت میکنن اصلا حقم داشته باشن نباید غرور و هویت مارو از بین ببرن مادرم منو خب دعوا کن ولی چرا خردم میکنی چرا دل میشکونیچرا هعی میگی ازر نسل پدرتی چرا هعی با 18 سال سن کتک میزنی و اشک ادمو در میاری اینم نمیگذره بلکه تلمبار میشه رو قبلیا 1404/06/27 | 18:24 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
رونیکاروشن عضویت: 1397/06/26 تعداد پست: 1548 متاسفم عزیزم موفقیت نتیجه استمرار هست🩵🦋پشتکار دائمی است که تورا به خواسته هات می رساند نه تلاش های یکی دو روزه و بعد تنبلی😀😒😒
yas_new مدیر استارتر عضویت: 1403/10/23 تعداد پست: 1055 متاسفم عزیزم خدا شاهده چقد رو اعتماد به نفس داغون خودم تلاش کردم تا بتونم حداقل یه ذره اوکی باشم ولی همشو از بین بردن اینم نمیگذره بلکه تلمبار میشه رو قبلیا
yas_new مدیر استارتر عضویت: 1403/10/23 تعداد پست: 1055 متاسفم عزیزم💔 هیچ کس نیس بفهمه منو اینم نمیگذره بلکه تلمبار میشه رو قبلیا
رونیکاروشن عضویت: 1397/06/26 تعداد پست: 1548 خدا شاهده چقد رو اعتماد به نفس داغون خودم تلاش کردم تا بتونم حداقل یه ذره اوکی باشم ولی همشو از بین ... متوجهم چی میگی ولی نود درصد ادما همینن.. پدرمادر ها به هیچ وجه نحوه درسته تربیت رو بلد نیستن فکر میکنن دارن شیوه درست پیش میگیرناینو من ک روانشناسی خوندم بهت میگمهیچکس از پدرمادرش راضی نیست همه مینالن موفقیت نتیجه استمرار هست🩵🦋پشتکار دائمی است که تورا به خواسته هات می رساند نه تلاش های یکی دو روزه و بعد تنبلی😀😒😒
yas_new مدیر استارتر عضویت: 1403/10/23 تعداد پست: 1055 متوجهم چی میگی ولی نود درصد ادما همینن.. پدرمادر ها به هیچ وجه نحوه درسته تربیت رو بلد نیستن فکر میک ... پس چیکار کنیم هر کاری میکنیم سریع همچی رو حذف میکنن اینم نمیگذره بلکه تلمبار میشه رو قبلیا
رونیکاروشن عضویت: 1397/06/26 تعداد پست: 1548 پس چیکار کنیم هر کاری میکنیم سریع همچی رو حذف میکنن اعتماد به نفستو میگی؟ موفقیت نتیجه استمرار هست🩵🦋پشتکار دائمی است که تورا به خواسته هات می رساند نه تلاش های یکی دو روزه و بعد تنبلی😀😒😒
yas_new مدیر استارتر عضویت: 1403/10/23 تعداد پست: 1055 اعتماد به نفستو میگی؟ مثلا گوشی یا لباس یا حتی میگن دیگ کاری برات نمیکنیم اخه من اهل غلطکاری نیستم نهایتاا یه چند بار دروغ گفتم در مورد نت خریدن 10 هزار تومنی اینم نمیگذره بلکه تلمبار میشه رو قبلیا
رونیکاروشن عضویت: 1397/06/26 تعداد پست: 1548 مثلا گوشی یا لباس یا حتی میگن دیگ کاری برات نمیکنیم اخه من اهل غلطکاری نیستم نهایتاا یه چند بار دروغ ... بهش بگو گوشی بزارن دستت بگیریدیگ به سن قانونی رسیدیو خودشون نظارت داشته باشن.. سخت گیری اونا بیشتر مجابت میکنه به سمت کارهای اشتباه بری موفقیت نتیجه استمرار هست🩵🦋پشتکار دائمی است که تورا به خواسته هات می رساند نه تلاش های یکی دو روزه و بعد تنبلی😀😒😒
yas_new مدیر استارتر عضویت: 1403/10/23 تعداد پست: 1055 بهش بگو گوشی بزارن دستت بگیریدیگ به سن قانونی رسیدیو خودشون نظارت داشته باشن.. سخت گیری اونا بیشتر م ... اووو رمز حتی نمیدن .والا اصلا منطقی نیستن فقط داد و بیداد اینم نمیگذره بلکه تلمبار میشه رو قبلیا
رونیکاروشن عضویت: 1397/06/26 تعداد پست: 1548 اووو رمز حتی نمیدن .والا اصلا منطقی نیستن فقط داد و بیداد متاسفم برات سخته شرایطتتامیدوارم بتونی این دوران طی کنی تا زمانی ک بری دانشگاه و شاغل بشی و... موفقیت نتیجه استمرار هست🩵🦋پشتکار دائمی است که تورا به خواسته هات می رساند نه تلاش های یکی دو روزه و بعد تنبلی😀😒😒
yas_new مدیر استارتر عضویت: 1403/10/23 تعداد پست: 1055 متاسفم برات سخته شرایطتتامیدوارم بتونی این دوران طی کنی تا زمانی ک بری دانشگاه و شاغل بشی و... فدات بشم مرسی از دلگرمیت اینم نمیگذره بلکه تلمبار میشه رو قبلیا
mehre_khazan عضویت: 1402/04/10 تعداد پست: 3754 هیچ کس نیس بفهمه منو بله گلم عمق درد رو فقط خود آدمی که داره با پوست و استخون لمسش میکنه درک میکنه ولی دردهای مشابه باعث میشه همو تا حدود شاید زیادی بفهمیم،مادر من اگه بدتر از مادر شما نبود و نیست بهتر نبوده،پس رنج و خستگیت رو میفهمم با احترام درخواست دوستی نمیپذیرم🙏💚
yas_new مدیر استارتر عضویت: 1403/10/23 تعداد پست: 1055 بله گلم عمق درد رو فقط خود آدمی که داره با پوست و استخون لمسش میکنه درک میکنه ولی دردهای مشابه باعث ... فداتشم اینم نمیگذره بلکه تلمبار میشه رو قبلیا